Edward Sanda și Cleopatra Stratan sărbătoresc un an de la nuntă. Anunțul făcut de artist: „Trăiri și sentimente unice!”

Edward Sanda și Cleopatra Stratan s-au căsătorit în urmă cu un an, într-un decor de vis. La eveniment au participat familiile dar și cei mai buni prieteni, iar cei doi au atras atenția tuturor și au fost ținta criticilor pentru că au renunțat la câteva tradiții românești.

În urmă cu un an, Edward și Cleopatra au mers în fața altarului și și-au jurat credința, zi pe care nu o vor uita niciodată. Drept urmare, la doar un an de când au devenit soț și soție, cei doi s-au întrecut în declarații siropoase pe rețelele de socializare, iar fanii au profitat de ocazie pentru a-i felicita pentru frumoasa lor poveste de iubire.

Cleopatra StratanSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 8

„1 an de când am spus Da'! Te iubesc infinit, regina mea! 1 an plin de trăiri și sentimente unice! Mulțumesc că exiști în viața mea în fiecare zi!', a scris Edward Sanda pe rețelele de socializare.

„Te iubesc dintotdeauna pentru totdeauna! Astăzi împlinim 1 an de când ne-am unit oficial destinele!', a scris Cleopatra Stratan.

„La mulți ani fericiți și plini de iubire vă doresc! Răbdare în toate și credință că toate se vor întâmpla la timpul potrivit', „Fetița a crescut', „La mulți ani frumoși și fericiți împreună!', „La mulți ani', „Cei mai frumoși ', „Aniversare fericită', „La cât mai multi ani minunati și fericiți împreună', au fost și câteva dintre mesajele fanilor.

Edward Sanda și Cleopatra Stratan își trăiesc povestea de iubire și radiază de fericire. Au început ca doi amici, însă scânteia dintre ei s-a aprins mai repede decât s-ar fi așteptat. Edward Sanda și Cleopatra Stratan s-au căsătorit pe 14 august 2021, după ce s-au logodit la majoratul artistei din Republica Moldova. Cei doi au avut o nuntă așa cum și-au dorit, deși în spațiul online au apărut diverse controverse pentru că au renunțat la diverse tradiții, cum ar fi faptul că nu au vrut nași. Cu toate acestea, vedetele nu au luat în seamă răutățile și și-au trăit frumoasa iubire așa cum au simțit.

„Da! Se poate și fără nași! Da! Se poate și în adidași în loc de pantofi! Da! Se poate să fie și mai simplu! Da! Se poate să fie așa cum vrei tu și nu cum vor alții! Renunțați vă rog la preconcepții învechite care nu mai fac parte din secolul ăsta! Se poate să iubești, să te căsătorești și să trăiești fericit și dacă nu faci 1000000 de tradiții și obiceiuri că „așa se face'! E alegerea noastră să nu ținem cont de ceea ce au ținut alții', a transmis Edward Sanda la acea vreme.

„Tot ce pot să spun este că am avut o nuntă minunată, emoționantă și foarte relaxantă, exact așa cum ne-am dorit. Vrem să mulțumim în mod special oamenilor care au fost alături de noi, părinților, prietenilor și tuturor oamenilor dragi nouă! Ne-am simțit minunat cu voi! Love you all', a scris și Cleopatra Stratan la Insta Story, după fericitul eveniment.

În mediul online, cuplul a postat și un videoclip cu verighetele lor. „Ce nu ați observat la verighete este că în interiorul fiecăreia scrie numele nostru. Pe a mea scrie numele soției mele, iar pe a ei numele bărbatului ei. Sunt excepționale', a mărturisit solistul în mediul online.

Cleopatra Stratan a decis să nu își schimbe numele de familie, iar soțul ei a vorbit într-o emisiune TV despre motivul pentru care cei doi au luat această decizie.

„Fiecare cu numele lui. Am zis că dacă suntem amândoi artiști… oricum pe YouTube și la concerte sau în presă, lumea s-a obișnuit ca ea să apară așa și n-avea sens', a spus Edward Sanda.

Cleopatra Stratan își dorește o fetiță

În prezent, Edward Sanda și Cleopatra Stratan locuiesc împreună în București și mulți fani se întreabă când vor face un copilaș. Cei doi au declarat că sunt concentrați pe cariera lor și momentan nu le stă mintea la altceva, dar vor vrea cândva în viitor să devină și părinți, artista mărturisind că își dorește o fetiță.


Toți cei care îi urmăresc pe platformele de socializare, pot observa cât de frumos se privesc, cât de frumos își vorbesc și cum se surprind unul pe celălalt în fiecare zi. De curând, tânărul cuplu a fost supus unui test de cuplu, unde Edward Sanda a fost rugat să-și descrie soția într-o frază. Acesta a răspuns simplu că jumătatea sa este „unică’, însă Cleopatra Stratan l-a mustrat spunând că nu este o frază, ci un cuvânt. Altfel spus, trebuia să detalieze un pic.

Cleopatra și Edward au mărturisit că activitățile casnice se împart la doi, iar ceea ce poate face ea poate face și el și invers.

Cei doi tineri artiști au dezvăluit cum împart banii, dar și ce fac cu economiile pe care le au. „Încă nu am trecut prin toate situațiile vieții ca să pot să îmi dau seama ce poate face el și eu nu, dar din ceea ce am trăit până acum, de când ne-am mutat împreună, ce pot să fac și eu poate să facă și el și invers', i-a mărturisit recent Cleopatra Stratan, Alexandrei Ungureanu la emisiunea online.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete