Edward Sanda, dezvăluiri uimitoare despre relația cu soacra sa: „Mai ajut cu…”

Edward Sanda și Cleopatra Stratan formează unul dintre cele mai iubite cupluri din România. Cei doi artiști s-au căsătorit în urmă cu aproape două luni și au declarat că iubirea lor crește de la o zi la alta.

Edward Sanda și Cleopatra Stratan sunt doi tineri care au decis să-și unească destinele de la o vârsta fragedă, ar zice unii, însă pentru ei nu a contat acest lucru și au considerat că dragostea pe care și-o poartă unul altuia este un argument extrem de puternic.

După o nuntă așa cum și-au dorit, cei doi au mers în luna de miere, iar apoi s-au întors pentru a-și continua proiectele profesionale. Dincolo de acestea, proaspeții căsătoriți petrec timp prețios alături de familiile lor. Edward Sanda a mărturisit că se completează foarte bine cu soția sa, iar relația lor nu înseamnă „stat la cratiță'. Sarcinile sunt împărțite, artistul recunoscând, totuși că frumoasa cântăreață gătește foarte bine, moștenind aceste calități de la mama sa.

Cântărețul se înțelege foarte bine cu mama Cleopatrei, lăudându-i talentele culinare. Ba chiar mai mult decât atât, acesta a învățat să facă prăjituri de la soacra sa, deoarece este pasionată de dulciuri. Pe de altă parte, Cleopatra Stratan și-a lăudat soacra pentru cele mai bune sarmale pe care le-a mâncat vreodată.

'De la mama soacră am învățat să mănânc. Și un pic și să fac dulciuri, pentru că ea e pasionată de făcut dulciuri, dar nu mă bag eu, adică mai ajut cu ceva, cu o făină, dar ea știe să facă cel mai bine. În schimb, soacra ei ne face cele mai bune sarmale', a povestit Edward Sanda.

Edward Sanda și Cleopatra Stratan s-au căsătorit pe 14 august și au avut o nuntă ca-n povești. La doar o săptămână după aceea au făcut și cununia religioasă, însă mult mai restrâns și… fără nași. Pe rețelele de socializare au apărut numeroase controverse, însă artistul a făcut o postare prin care și-a explicat opțiunea.

„Da! Se poate și fără nași! Da! Se pate și în adidași în loc de pantofi! Da! Se poate să fie și mai simplu! Da! Se poate să fie așa cum vrei tu și nu cum vor alții! Renunțați, vă rog, la preconcepții învechite care nu mai fac parte din secolul ăsta! Se poate să iubești și să trăiești fericit dacă nu faci 1 000 000 de tradiții și obiceiuri că `așa se face`! E alegerea noastră să nu ținem cont de ceea ce au ținut alții’, a scris Edward Sanda pe pagina sa de Instagram.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete