Echinacea purpurea pentru cresterea imunitatii, combaterea racelii si gripei

Echinacea purpurea pentru cresterea imunitatii, combaterea racelii si gripei
Uncategorized

Exista studii ce dovedesc efectul benefic al Echinacea purpurea: s-a constatat ca, la persoanele care folosesc constant aceasta planta, incidenta aparitiei gripei poate scadea cu aproximativ 50%.

Gama IMUNOGRIP cuprinde produse destinate atat celor mici cat si celor mari, pe baza de suc de Echinacea purpurea, zinc (mineralul imunitatii) si vitamina C naturala.
Acestea stimuleaza in mod natural imunitatea, ajutand organismul sa se protejeze in perioadele cu risc crescut de aparitie a infectiilor gripale si respiratorii, crescand rezistenta organismului. Totodata, asigura protectia antigripala, reduc numarul şi durata infectiilor respiratorii si grabesc recuperarea în cazul administrarii în starile de convalescenta.

Gama IMUNOREZISTAN cu 2 produse imunorezistan forte si imunorezistan junior asociaza efectul imunostimulator dat de Echinacea purpurea cu actiunea antiinflamatoare data de Eupatorium perfoliatum si cu actiunea tonica si antiastenica data de Ginseng. Imunorezistan sustine refacerea si revitalizarea organismului slabit in timpul infectiilor respiratorii si/sau bacteriene. Reduce durata de vindecare cu circa 2 zile.

Produsele sunt disponibile in toate farmaciile din tara si au urmatoarele preturi recomandate:
IMUNOGRIP solutie 50 ML – 12,3 RON
IMUNOGRIP capsule – 19 RON
IMUNOGRIP JUNIOR sirop 100ml – 26,11 RON I
IMUNOGRIP + zinc si vitamina C 50 ml – 13.67 RON
IMUNOREZISTAN Forte 50 ML – 14.18 RON
IMUNOREZISTAN Junior 100 ML – 26.11 RON
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din