Ea este sora lui Cove! Mihaela este cântăreață și actriță

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

În familia prezentatorului de televiziune Cove (45 de ani), pe numele său complet Gabriel Coveșanu, nu ar exista o singură vedetă, ci două!

Prezentatorul TV are o soră care activează de asemenea în mediul artistic. Mihaela Coveșanu este actriță și cântăreață dar, spre mirarea multora, nu-i place deloc să apară la TV, după cum relatează VIVA!.

Ea este sora lui Cove! Mihaela este cântăreață și actriță

Cove are deja la activ două decenii de celebritate, însă sora lui este cea care s-a lansat prima în domeniul artistic.

Mai exact, pe vremea când era doar o adolescentă, Mihaela s-a lansat în muzică în trupa De Luxe, difuzată atunci de Atomic TV, singurul post muzical al acelei perioade.

Acum, Mihaela a revenit la prima ei dragoste, muzica, și a înființat o nouă trupă, trupă care-l include și pe Cove.

„Aș putea spune că este și trupa lui Cove, căci și el ni se mai alătură la evenimente speciale, în calitate de solist, chiar unul de excepție', a declarat Mihaela, pentru VIVA!.

Totodată actriță a Teatrului Excelsior din București, Mihaela joacă aproape în fiecare dimineață în mai multe piese pentru copii.

Iar serile, în special cele din weekend, și le petrece cântând alături de Cove Band. „Este destul de greu.

Ai treabă în fiecare zi, să te concentrezi pentru reușita fiecărui act artistic. Însă, atâta vreme cât îți place ceea ce faci, lucrurile merg de la sine.

Mă bucur în fiecare zi de munca mea, fie la teatru, fie când cânt cu formația', mai spune Mihaela, pentru aceeași sursă menționată anterior.

Ce alte studii are Mihaela în afara celor de actorie și muzică?

Mihaela a absolvit Liceul de Muzică „Dinu Lipatti' (pian și harpă), Facultatea de Actorie (promoția 2001), dar și o facultate total diferită de preocupările sale de zi cu zi, cea de Finanțe-Bănci.

„Am chiar un masterat în Audit Financiar-Contabil. În viață nu știi ce se poate întâmpla, așa că, dacă vor veni vremuri în care se cere o recalificare profesională, m-am asigurat. Contabilitatea o pot face și de acasă', a mai spus Mihaela.

Foto: VIVA! / Instagram

Citește și: 

Adelina Pestrițu, replică pentru mamele care îi reproșează că este prea permisivă cu fiica ei: „Ar fi nedrept din partea mea să fiu o mamă atât de drastică'

Trecutul tragic al iubitei fotbalistului Cristiano Ronaldo. Tatăl Georginei Rodriguez a petrecut 10 ani în spatele gratiilor

Simona Halep, apariție spectaculoasă. A purtat o rochie mulată, iar fanii aproape ca nu au recunoscut-o

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete