Ea e femeia care o îmbracă pe Carmen Iohannis. Prima Doamnă a fost cucerită de rochiile ei: „Toată povestea a început în 2015”

S-a aflat cine e creatoarea de modă care o îmbracă pe Carmen Iohannis. La fiecare apariție publică, Prima Doamnă a României se bazează pe ajutorul și pe creațiile lui Eli Lăslean. Creatoarea a vorbit despre colaborarea cu soția președintelui.

„Rochiile mele erau atât de elaborate, de clasă, spunea lumea. Doream ca ținutele mele sa fie pe cele mai înalte podiumuri. (…) Mă gândeam cum să fac. Și o prietenă îmi spune să îi scriu. Așteptam să-mi fac curaj. După alegeri, la puțin timp am primit un telefon și am fost întrebată dacă aș putea să fac o rochie Primei Doamne.

La evenimentul pentru ziua Principesei Margareta, în ziua de Buna Vestire. Toată această poveste frumoasă a început, de Buna Vestire, în 2015. A fost fantastic. M-a sunat o cunoștință comună, apoi Prima Doamnă', a spus Eli Lăslean, la Ego Life.

carmen-iohannis-eli-laslean-3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 2

Creatoarea de modă a lăudat și relația pe care o are cu Carmen Iohannis. A avut numai cuvinte frumoase despre Prima Doamnă, care e profesoară la Sibiu. „E o persoană prietenoasă, un suflet frumos. I-am făcut atunci 5 variante. Când vine cineva cu ceva deosebit, fac mai multe variante', a mai povestit Eli Lăslean.

Totodată, designerul a mărturisit și cum decurg pregătirile atunci când Carmen Iohannis merge la un eveniment oficial. „La noi nu avem instituția Primei Doamne, nu avem un protocol. Discutăm mereu când trebuie să meargă undeva. Îmi spune cam care sunt așteptările. La fel atunci când a venit Papa, președintele Macron, ori când a mers în SUA. Are peste 40 de ținute purtate în întâlnirile publice, pe care noi le-am făcut', a mai spus Eli.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete