Ea 61, el 25 de ani. Cum arată noul iubit al Madonnei?

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Face spectacol pe scenă, dar nici viața sa personală nu este lipsită de picanterii. Ajunsă la 61 de ani, Madonna are acum un iubit cu 36 de ani mai tânăr decât ea. Cum arată bărbatul de 25 de ani care i-a furat inima cântăreței?

A devenit un obicei să se îndrăgostească de bărbați mult mai tineri decât ea și din acest motiv, Madonna nu a stat pe gânduri atunci când a decis să înceapă o relație cu un tânăr în vârstă de 25 de ani.

Ea 61, el 25 de ani. Cum arată noul iubit al Madonnei?

Între ei este o diferență de 36 de ani, dar acest lucru nu îi împiedică să trăiască o frumoasă poveste de dragoste. Noul iubit al Madonnei este Ahlamalik Williams, dansatorul care o însoțește la toate concertele. Tânărul de 25 de ani și “regina muzicii pop” au fost surprinși în ipostaze tandre de mai multe ori, iar în cele mai recente fotografii, cei doi apar pe balconul unui hotel din Miami, ținându-se în brațe.

Ahlamalik Williams este dansatorul preferat al Madonnei și se pare că cei doi s-au apropiat după ce artista a început să plece în turnee în diferite părți ale lumii. Cu toate că zvonurile despre o posibilă relație au apărut recent, se pare că cei doi ar fi împreună de aproximativ un an, însă au avut grijă să țină totul departe de ochii curioșilor.

Părinții tânărului, ambii mai tineri decât Madonna, sunt de acord cu relația celor doi, deși diferența de vârstă este una foarte mare.

“Madonna ne-a spus de multe ori cât de mult ține la fiul nostru. A spus că el este foarte inteligent și foarte talentat. Ne-a spus că este foarte îndrăgostită de el și că nu avem niciun motiv de îngrijorare pentru că ea va avea grijă de el. Știm că este o diferență de vârstă foarte mare între ei, 36 de ani. Madonna este cu doi ani mai mare decât mine, dar i-am spus fiului meu că dragostea nu ține cont de vârstă atunci când vine vorba despre doi adulți. L-am întrebat ce simte în ceea ce o privește și a spus că nu a fost niciodată mai fericit.”, a spus tatăl lui Ahlamalik Williams, potrivit mirror.co.uk.

Având în vedere că cei doi au primit binecuvântarea părinților tânărului, relația lor merge mai departe.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Madonna.

Foto: hepta.ro, instagram

Citește și:

Artista Dana Nălbaru a scris o carte pentru copii inspirată din viața proprie

Care este porecla reginei Elisabeta a II-a? Doar apropiații o folosesc!

Cum își păstrează Oana Cuzino silueta în timpul sărbătorilor de iarnă?

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete