E oficial! Jo și Juno nu mai formează un cuplu

Au existat numeroase speculații legate de tumultuoasa relație dintre Juno și Jo, doi dintre artiștii noului val. După o vacanță în doi, toată lumea credea că cei doi au acordat o nouă șansă poveștii lor de iubire.

Jo, pe numele ei real Ioana Anuța, este una dintre vocile cunoscute ale noii generații de artiști. Este o cântăreață talentată, cunoscută și prin prisma relației cu un alt coleg de breaslă, Juno. Cei doi au avut și colaborări muzicale, iar relația a fost în ultima perioadă presărată cu despărțiri și împăcări.

Invitată la matinalul de la PRO FM, alături de prietena ei, actrița Anca Dinicu, Jo a fost întrebată dacă mai este într-o relație. Aceasta a răspuns cât se poate de direct că este singură. Mai mult, s-a arătat iritată de întrebarea dacă mai formează un cuplu cu partenerul ei de câțiva ani, Juno: „Nu, de ce faci asta? Chiar vrei să pleci de la Pro FM?'

După vacanța de la începutul anului, în care aniversau 4 ani de relație, cei doi și-au șters pozele de pe conturile de socializare. Fiind însă persoane imprevizibile, doar apropiații puteau ști exact care este adevărul dinamicii relației de cuplu.

Jo: „Nu cred în actul de căsătorie'

Acum ceva timp, Jo declara, citată de www.wowbiz.ro, că “Nu cred în actul de căsătorie, e o chestie cu care rezonez în continuare. Dar nu cred în actul în sine de căsătorie, cred în iubirea dintre doi oameni și în rodul iubirii lor”.

Întrebată în timpul emisiunii de la PRO FM, care dintre fete se vede mamă mai repede, amândouă au recunoscut că Anca. Jo a mărturisit că mai poate aștepta câțiva ani pentru acest moment.

Jo fotoSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Foto: Instagram

Citește și: Iulia Albu dă lovitura la Antena 1

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete