E oficial! Ce emisiune va prezenta Florin Călinescu la Prima TV. Iată când se difuzează show-ul

Nu mai apare la Pro TV, ci la Prima TV! Florin Călinescu a semnat noul contract, el e director de programe la Prima TV, dar va avea și propria lui emisiune. S-a aflat cum se intitulează show-ul, dar și când va fi difuzat.

 

Florin CălinescuSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Conform TVMania, emisiunea se numeşte „Florin Călinescu Show' şi va debuta din 19 octombrie. Producţia se va difuza în fiecare săptămână, în zilele de marţi, miercuri şi joi, în intervalul orar 20:00-22:00.

Florin Călinescu va fi realizator de programe la Prima TV, dar se va implica activ și în deciziile editoriale și de producție ale Grupului Clever. Misiunea lui este de a dezvolta și crea conținut autohton de calitate, care să aducă telespectatorului plus valoare și să se regăsească în programele postului Prima TV, dar și ale celorlalte televiziuni ale Grupului Clever, precizează aceeași sursă.

Florin Călinescu

Florin Călinescu, primele declarații după mutarea la Prima TV

„Începând cu 19 octombrie, o să vedeți ceea ce am vrut întotdeauna să fac, dar, din păcate, planurile vieții sunt și cu flux, și cu reflux. O să fac o emisiune căreia cred că putem să îi găsim locul cu siguranță, pentru că ce făceam acum mai mulți ani mi se pare că era o cafea cu lapte', a spus Florin Călinescu.

Acesta a precizat că a ales să se alăture proiectului Prima TV nu pentru că „oamenii ăștia mi-au propus', ci deoarece „eram hotărât să schimb anumite lucruri în viața mea, pentru că atunci când nu mai văd lumină în ochii oamenilor, îmi văd de drum'.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete