E interzis să faci sex în timpul epidemiei de coronavirus? Care sunt riscurile sărutului

poți lua coronavirus prin sex

Virusurile de tipul Corona nu sunt transmisibile pe cale sexuală, dar COVID-19 este o necunoscută.

Coronavirusul se poate lua prin sex anal, dar şi sexul normal ar putea fi un pericol. Organizaţia Mondială a Sănătăţii a anunţat oficial că epidemia de coronavirus este pandemie după ce boala virală COVID-19 a ajuns, în lume, la 118.000 de cazuri în 114 ţări, cu 4.291 de decese.

Site-ul vice.com a realizat un material intitulat Toate întrebările despre sex şi coronavirus pe care ţi-e ruşine să le pui', în care a tratat problema sexului în timpul unei pandemii.

Majoritatea experților în sănătate au zis să ne spălăm pe mâini măcar douăzeci de secunde, să stăm acasă dacă suntem bolnavi, să păstrăm distanța față de ceilalți oameni în mijloacele de transport în comun. Dar rămâne întrebarea: ne mai putem săruta și noi? Se transmite virusul pe cale sexuală? Și dacă nu poți pune mâinile pe față, le poți pune altundeva?', a scris sursa citată.

La fel ca în cazul oricărei interacțiuni umane, fii precaut; dacă ai febră, te doare gâtul, tușești sau ai alte simptome de răceală, nu ieși la date-uri. Asta e valabil în general, nu doar acum cu epidemia asta…'

Citește recomandările în timpul epidemiei de coronavirus AICI. 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Sanatate