E greu sa fii… mama singura?

Uncategorized

Un alt fel de final…
Multi poate ca n-ar fi de acord cu aceste ganduri. Unii le-ar contesta vehement sau le-ar aproba, iar realitatea poate ca ar fi undeva la mijloc. Judecata stricta nu isi are locul aici. La urma-urmei, parintii sunt si ei doar niste oameni, cu bunele, cu relele lor, cu sufletele lor, care au facut in viata ceea ce au putut ori au crezut ei mai bine. Dar, pentru mine, despartirea a doi oameni care se iubesc ramane in continuare un prag al deziluziei. Ca un final cenusiu, rupt si urat pentru o viata care devine, brusc, enorm de trista.

Asociatia Femeilor care-si Cresc Singure Copiii
Asociatia Femeilor care isi Cresc Singure Copiii a fost infiintata in anul 2003 la Ploiesti si face parte din reteaua nationala a organizatiilor de femei. AFCSC incearca sa demareze un program care sa le invete pe femei ca, atunci cand se afla in situatii deosebite, sa nu clacheze, ci sa se descurce fara sa simta nevoia acuta a unei prezente masculine langa ele.

Cea care a avut ideea infiintarii asociatiei, Mariana Duran, are 48 de ani, este inginer hidroenergetician si isi creste singura copilul din 1995, iar scopul ei a fost cel de a oferi femeilor singure consiliere non-profesionala, sfaturi si idei care le-ar putea ajuta intr-una dintre cele mai dificile perioade ale vietii lor.

Asociatia are acum un numar foarte mare de membre, femei aflate in aceeasi situatie si care reusesc sa le sprijine pe mamele mai putin echilibrate, care reusesc mai greu sa treaca prin aceasta perioada, atat in timpul desfasurarii divortului, apoi al partajului sau al altor situatii juridice, psihologice si de alta natura.

Asociatia, singura de acest gen din Romania, va infiinta filiale si in Bucuresti si poate fi contactata la adresa: afcscphotmail.com sau la telefon: 0744/75.47.09. Persoana de contact este Mariana Duran, presedintele asociatiei.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din