După trei divorțuri, se gândește din nou la căsătorie! „Ești însărcinată?” Andreea Marin a răspuns cu zâmbetul pe buze

Vezi pozele

Chiar dacă a trecut prin trei divorțuri, Andreea Marin nu a renunțat la iubire, ba chiar a continuat să-și caute fericirea. Și a găsit-o în brațele noului său iubit, pe nume Adrian Brâncoveanu.

Invitată în cadrul emisiunii „La măruță', de la Pro TV, Andreea Marin a vorbit cu zâmbetul pe buze despre noua sa relație. De asemenea, ea a mărturisit că își mai dorește și copii.

După trei divorțuri, Andreea Marin se gândește din nou la căsătorie

Chiar dacă oamenii au judecat-o de multe ori pentru faptul că divorțat de multe ori, Andreea susține că nu exclude posibilitatea de a merge din nou în fața altarului.

„De 8 Martie îmi doresc dragoste de la iubitul meu şi îi mulţumesc. (…) E foarte bine acum, mă simt echilibrată. E simplist să judeci, să spui că a fost căsătorită de trei ori, fără să știi că viaţa mea e mult mai complicată, lucrurile uneori nu rezistă, pentru că eu decid. Eu am decis că nu sunt de acord să rezist într-o relaţie care nu merge. Dacă ea nu merge, eu nu văd acel principiu, pe care din păcate multe femei îl au, de a sta și de a suporta lucruri de nesuportat. Nu e cazul meu.

Nu mă gândesc acum la căsătorie, dar nu o exclud ca posibilitate, pentru că până la urmă nu judec un om după oamenii care au trecut anterior prin viața mea, cum nici eu nu aș vrea să fiu judecată după relațiile anterioare ale omului drag mie. Mi se pare firesc să fii optimist pâna la capăt. Şi la 80 de ani voi iubi și voi fi optimistă. Eu vreau să trăiesc pur și simplu.

Da, mă gândesc să fac copii şi îmi doresc. Nu sunt însărcinată. Ieri ar fi fost ziua de naştere a tatălui meu, pe 6 martie. E o durere care nu s-a stins încă. De tata mă leagă tot drumul spre devenirea mea, el a fost un stâlp. El m-a învăţat să spun „Nu există nu se poate', și nu mă las', a mărturisit Andreea Marin, în cadrul emisiunii „La măruță', de la Pro TV.

Andreea Marin şi Adrian Brâncoveanu, în vârstă de 32 de ani, consulul României în Libia, au o frumoasă relaţie de iubire care a început în primăvara anului trecut. De atunci, ea se simte mai împlinită ca niciodată.

Deschide galeria foto de mai sus pentru a vedea mai multe imagini cu Andreea Marin.

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Andreea Marin nu se mai ferește să vorbească despre noul iubit: „Există acest om pe care îl iubesc. Mi-aș dori încă un copil'

Cum se înțeleg Andreea Marin și Ștefan Bănică jr. la aproape 5 ani de la divorț? Prezentatoarea a făcut declarații surprinzătoare

Nu a avut mereu o viață ușoară! Andreea Marin, declarații emoționante despre pierderea părinților ei: „Au fost momente extrem de grele'

Are 43 de ani, arată mai bine ca multe fete de 20! Andreea Marin a dezvăluit ce mască de față folosește pentru a scăpa de riduri

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete