Chef Adrian Pop a murit. Se pare că ar fi fost bătut crunt

În țară sunt restricții din cauza pandemiei de coronavirus, astfel că sunt interzise adunările de orice fel. Cu toate acestea, în Apahida a avut loc o petrecere la care au participat mai multe persoane, printre care și bucătarul Adrian Pop.

Deși au fost prezenți mai mulți polițiști, acolo s-a stârnit o bătaie în care a fost implicat și cunoscutul Chef. Ulterior, acesta a fost internat mai multe zile, fiind în comă, însă, din păcate, viața nu i-a mai fost salvată și a murit.

Ancheta este în continuă desfășurare, iar specialiștii au mai multe ipoteze. Una dintre acestea ar fi că Chef Adrian Pop ar fi consumat o cantitate semnificativă de băuturi alcoolice, a căzut și s-a lovit la cap. Aceștia nu exclud nici posibilitatea unei lovituri puternice din partea unui alt participant la acea adunare ilegală din județul Cluj.

Unul dintre apropiații bucătarului a făcut anunțul trist pe Facebook.

„Rămas bun, coleg drag, odihnește-te în pace! Adi rămâne în amintirea noastră că un coleg exemplar, mentor și antrenor pentru generații întregi de profesioniști și un învingător pe terenul competițiilor culinare. Nu te vom uita niciodată! Colegii din ANBCT', a scris acesta pe Facebook.

Paul Siserman, un prieten de-ai lui Adrian Pop a povestit cum a început toată povestea. Acesta susține că toți cei prezenți la petrecere au consumat băuturi alcoolice și apoi s-au provocat la un concurs de skandenberg. Lucrurile au luat o întorsătură deosebit de gravă, ajungându-se la injurii și bătaie.

Adrian Pop a fost găsit într-o baltă de sânge, iar ulterior a intrat în comă. Polițiștii prezenți acolo ar fi plecat imediat după tragica întâmplare, însă mai mulți dintre aceștia au fost chemați pentru anchetă.

Foto: Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri