După despărțirea de Marius Elisei, Oana Roman a dezvăluit care este cea mai mare dorință pentru anul 2020: “Eu am iubit să…”

Oana Roman dorință

Oana Roman are planuri mari pentru anul 2020. După despărțirea de Marius Elisei, vedeta pare hotărâtă să pună accentul mai mult pe zona profesională, astfel că cea mai mare dorință a ei se leagă de carieră în 2020. 

Oana Roman și soțul ei sunt într-o perioadă de pauză, fără ca, momentan, să fie luat în considerare divorțul. Dacă în plan personal lucrurile sunt ușor incerte, vedeta își dorește să exceleze în carieră în anul 2020.

După despărțirea de Marius Elisei, Oana Roman a dezvăluit care este cea mai mare dorință pentru anul 2020: “Eu am iubit să…”

Invitată într-o emisiune de televiziune, Oana Roman a dezvăluit că una dintre cele mai mari dorințe ale ei este să se întoarcă pe micile ecrane. A cochetat multă vreme cu acest domeniu, iar în 2020 și-ar dori să se implice într-un nou proiect de televiziune.

Mai mult decât atât, vedeta a dezvăluit că are în plan să plece într-o vacanță exotică, să se relaxeze la plajă, într-un loc însorit și călduros.

“Eu am iubit să fac televiziune, mi-aș dori să mă întorc în televiziune, la un moment dat. Îmi doresc să mă întorc cu un proiect, în televiziune. Nu știu sub ce formă. Am mai spus acest lucru, dar cred că a trecut neobservat. Îmi doresc să merg într-o vacanță de o săptămână, undeva la plajă, la cald. Eu mergeam în Dubai în 2003, atunci când nimeni nu mergea. Eu am făcut lucrurile astea înaintea tuturor, îmi pare rău, dar așa este.”, a spus Oana Roman, la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

Anul 2020 se anunță unul promițător pentru Oana Roman, dar cu toate că a vorbit despre o listă a dorințelor, vedeta nu a făcut referire și la relația cu Marius Elisei, semn că lasă lucrurile să se rezolve de la sine.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Oana Roman.

Foto: facebook

Citește și: 

Ce teamă imensă a învins Cabral pentru fiica lui Namiko?

Actorul Denis Ștefan și soția lui Cristina și-au mărit familia: „Este incredibil cum un suflet atât de mic poate să …'

Ea 61, el 25 de ani. Cum arată noul iubit al Madonnei?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete