După ani în care s-a chinuit să devină mamă, o femeie a observat că abdomenul ei a început să se mărească. Ce a descoperit după i-a schimbat întreaga viață

abdomenul ei a început să se mărească

Imposibilitatea de a avea un copil este o traumă pentru o mulțime de cupluri și în special pentru femei, acestea purtând tot timpul în suflet durerea de a nu putea da naștere unui copil. După ani în care s-a chinuit să devină mamă, această femeie a observat că abdomenul ei a început să se mărească și imediat s-a dus cu gândul la o posibilă sarcină. Însă, ce a descoperit după i-a schimbat întreaga viață.

Josephine Clinton are 49 de ani și atunci când credea că trăiește un miracol și că va deveni mamă pentru prima oară, femeia a primit o lovitură foarte puternică. Văzând că abdomenul ei își modifică forma, femeia s-a lăsat convinsă de prietene și a cumpărat un test de sarcină, sperând că destinul va fi de partea ei. Rezultatul a fost negativ, ceea ce a determinat-o pe femeie să meargă la medic pentru a vedea ce se întâmplă în organismul ei.

După ani în care s-a chinuit să devină mamă, o femeie a observat că abdomenul ei a început să se mărească. Ce a descoperit după i-a schimbat întreaga viață

După mai multe teste și analize, medicii au descoperit că femeia avea două tumori ovariene de dimensiuni foarte mari, acesta fiind motivul pentru care burta acesteia semăna cu cea a unei femei însărcinate. Două luni mai târziu, Josephine Clinton a suferit o histerectomie totală, medicii îndepărtând cele două tumori, una de mărimea unui măr, iar cea de-a doua de mărimea unui grapefruit.

“Burta a apărut de nicăieri în doar câteva săptămâni. În orice parte a corpului am slăbit, fundul meu era plat, picioarele erau ca niște bețe, la fel și brațele, iar fața era palidă. În schimb, burta era foarte mare. A fost înfricoșător.”, a spus Josephine Clinton, potrivit dailymail.co.uk.

La început, medicii au crezut că este vorba despre sindromul colonului iritabil, însă diagnosticul final a dezvăluit existența a două tumori ovariene. Femeia mărturisește că este recunoscătoare prietenilor care au trimis-o la medic, spunând că dacă nu ar fi văzut că rezultatul testului de sarcină este unul negativ, mai mult ca sigur ar fi continuat să ignore simptomele neplăcute.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

O femeie a vândut pătuțul bebelușului ei care s-a născut mort. Câteva zile mai târziu, cumpărătorul i-a făcut un cadou neașteptat

După ce s-a luptat cu oboseala cronică, pierderile de memorie și căderea părului, o femeie a descoperit că un lucru din casă o otrăvea. Ce îi punea sănătatea în pericol?

În ziua nunții, o tânără a primit un cadou neașteptat din partea mamei sale, răpusă de cancer

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Povesti adevarate