După 4 ani, Irinel Columbeanu o vede pe Irina, fiica lui și a Monicăi Gabor. Când și unde va avea loc întâlnirea: „Este și în funcție de biletul de avion…”

Irinel Columbeanu a crescut-o pe Irina, fiica lui și a Monicăi Gabor, de mică. În urmă cu patru ani, Omul de afaceri a rămas în România, iar fiica a plecat în America, la mama ei. De la plecare nu s-au mai văzut, dar în curând va avea loc reîntâlnirea.

Irina Columbeanu e fiica Monicăi Gabor din relația cu omul de afaceri Irinel Columbeanu. Când era foarte mică, părinții au divorțat, iar ea a rămas în grija tatălui. De ani buni, Irinuca nu mai locuiește în România, ci a plecat în America, la mama ei. Fata în vârstă de 15 ani are deja permis de conducere și e în clasa a X-a, la liceu.

În decembrie, tatăl și fiica se vor strânge în brațe după patru ani. Irinel Columbeanu merge în America, va sta chiar în casa Monicăi Gabor și a lui Mr. Pink. „Cu Monica mă înțeleg bine! Cu Irinuca, la fel de bine! Chiar astăzi dimineață am vorbit cu ea (n.r. – Irinuca). I-am trimis prin mesaje niște mascote și mi-a spus că îi plac.

Vorbesc cu ea aproape în fiecare zi. Ne înțelegem de minune. Fiica mea nu știu când mai vine în România, însă vă pot spune că o să merg eu în decembrie, de sărbători, la ea. Nu știu câte zile o să stau acolo, este și în funcție de biletul de avion pe care o să îl găsesc în perioada următoare. Nu o să fiu cazat la hotel. Cel mai probabil o să stau acasă la Monica. Ea este tot cu Mr. Pink. Nu s-au despărțit, nici nu au fost certați', a declarat Irinel Columbeanu pentru Click.

irinel-columbeanu-in-america-irina-columbeanu-5SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Omul de afaceri a spus despre Mr. Pink că îl admiră, mai ales că e preocupat de bunăstarea Irinei. El i-ar plăti școala fetei, care costă sute de mii de euro anal.

„Ultima dată am vorbit cu Monica cred că săptămâna trecută. Tot așa, i-am trimis niște mascote prin mesaje și mi-a spus că i-au plăcut. Mr. Pink nu cred că este gelos că o să merg în America și o să stau cu ei. Având în vedere faptul că am mai conversat cu Monica de mai multe ori prin mesaje, iar el nu a fost deranjat', a mai spus Irinel Columbeanu pentru Click!.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete