După 22 de ani, Dan Negru ia pauză și nu mai apare la TV de Revelion: „Vă promit că nu e capăt de drum”

Dan Negru a prezentat Revelionul la Antena 1 timp de 22 de ani. Acum, prezentatorul are contract cu Kanal D, moderează două emisiuni, dar la trecerea dintre ani nu va fi pe post. El a anunțat că ia o pauză, însă le-a mulțumit tuturor celor care l-au urmărit mereu pe micul ecran.

„Mulțumesc pentru toate revelioanele petrecute împreună. Mulțumesc pentru toți anii ăștia. E ceva mai important decât timpul. Mai important decât timpul e cu cine ți-l petreci. România are un secol, un secol și puțin, și din secolul ăsta aproape un sfert noi am petrecut împreună de Revelion. Mulțumesc! N-am fost toți, e adevărat! Unii nu erau născuți și au venit pe parcurs, și lor le mulțumesc', a transmis el într-un video pe Facebook.

„Nu o să ne poată lua nimeni, niciodată, amintirile Revelioanelor cu Piersic, cu Nadia, cu Stela și Arșinel, cu Vijelie și Adrian, cu Nae și Vasile, toți laolaltă. Mulțumesc, a fost extraordinar! Dar anul ăsta facem o pauză. O pauză nu e nimic altceva decât o liniște între două aplauze. Atât doar. Vă promit că nu e capăt de drum. E doar o pauză, o liniște între aplauze', a mai spus Dan Negru.

Astfel, prezentatorul a subliniat că anul acesta nu apare pe post, de Revelion, dar e posibil ca în anii următori să se întâmple asta. Până atunci, el poate fi văzut la TV în două show-uri, „Jocul cuvintelor' și „Tu urmezi'.

„Anul ăsta nu o să mai facem Revelionul împreună. E doar o pauză, între două aplauze. Pentru că vine un moment în care vei crede că totul s-a terminat: acela e începutul', a încheiat el.

dan-nagru-nu-prezinta-revelionul-2023SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Ce spun fanii după ce Dan Negru a zis că nu apare la TV de Revelion

Pe Facebook, fanii lui i-au lăsat multe mesaje. „Merită să ne uităm la emisiunile dv.aveţi cunoştințe vaste in toate domeniile. Vă urmăresc cu mult interes şi drag. (…) Te cred pe cuvânt Dan Negru cu toate că o să ne fie greu fără tine de REVELION. Te așteaptăm să revii când consideri tu, să ne bucurii inimile. (…)

Pfffff….era unicul program unde ne uitam de Revelion. Acu ce facem??Oricum, respectam si intelegem decizia! Toate cele bune, impreuna cu cei dragi! Si un an mai bun pentru toti! Asa sa ne ajute Dumnezeu!!? (…)

Nuuu, nu există Revelion fără Dan Negru! Ești tradiție! Însă alegerea îți aparține! Probabil ai nevoie de pauză, te înțeleg! Să-ți fie bine, sărbători liniștite și frumoase, alături de familie și toți cei dragi', sunt câteva dintre comentariile postate de fani pe Facebook, după ce Dan Negru a anunțat că nu are emisiune de Revelion, la Kanal D, conform Libertatea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete