Dupa 15 ani – Cristina Bondar: Am toate numerele revistei

Dupa 15 ani – Cristina Bondar: Am toate numerele revistei

Am toate numerele revistei
Cristina Bondar, 42 ani, Giurgiu, are toata colectia si este una dintre cele mai active forumiste.

Cristina Bondar

Demult, pe vremea cand eram si mama si tata pentru copiii mei.

Cristina Bondar

Din teancul de reviste lipsesc doar cateva editii, din cele daruite prietenelor.

«De ce o cumpar mereu?
In urma cu 15 ani, am vazut revista la chiosc intamplator si am luat-o; cele care stiam unica revista pentru femei din perioada comunismului aveam in fata o alternativa atat de diferita. Pe care eu o numeam cand am intrat pe forumul Avantaje.ro „Singura revista care-si motiveaza numele“. Imi aduc aminte de colegele de la serviciu care ma-ntrebau: iti dau aia de la revista ceva, de o tot cumperi?!?

Am avut un sprijin moral
„Avantaje" a fost alaturi de mine ani intregi. Era singura bucurie in lumea mea gri de dinainte de divort. Acum am 42 de ani si sunt sigura ca mi-e bine.

Cu 15 ani in urma lucram intr-o functie inferioara pregatirii mele din cauza unor externalizari (denumiri absolut noi pentru timpul acela). Acceptasem numai pentru ca aveam doi copii de crescut, gemeni, care implinisera 4 ani, si eram unic intretinator de familie, fostul sot refuzand sa raspunda responsabilitatilor de tata si cap de familie. Desi eram prinsa pana peste cap cu cei doi copii, am reusit sa ii conving pe noii sefi ca sunt capabila sa conduc alti 38 si am facut-o bine vreme de 7 ani.

Ma bucur de noua mea viata
Acum sunt o femeie implinita, care a avut puterea sa treaca printr-un divort traumatizant, dar ma felicit in sinea mea ca am putut. Am reusit sa-mi stabilizez situatia financiara, cea psihica, am prietene noi pe forumul revistei, le respect, am un serviciu ce-mi aduce (inca) satisfactii, m-am recasatorit cu un om minunat.

Cred ca cel mai mult in cei 15 ani mi-am apreciat puterea de a ma „plia” pe problemele mereu aparute, am cautat si am stiut (de unde am avut putere, nu stiu) sa le rezolv pe toate. Sunt multumita, ma simt maturizata.»

Scurt istoric – Episodul II

Revista Avantaje

1999

Revista Avantaje

2000

Revista Avantaje

2001

Revista Avantaje

2002

1999: Diana Dondoe pe coperta, la inceputul carierei. 2000: Cititoarele prind curaj si ne scriu tot mai mult despre ele. 2001: Tehnologia evolueaza – toata lumea scrie direct pe computere! 2002: Se lanseazasite-ul revistei, www.avantaje.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Huff
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Relatii