Dumnezeu există – Oamenii de ştiinţă au confirmat

lumina-lui-dumnezeu

Da, Dumnezeu există! Vă veţi întreba oare ce legătură există între credinţă şi ştiinţă. Şi noi am rămas siderate când am descoperit ce spun oamenii de ştiinţă, care, mulţi dintre ei, de la Teoria evoluţionistă a lui Darwin, au tot spus că Dumnezeu nu există şi că ne tragem din maimuţă.

Potrivit flacaraortodoxiei.ro, iată că, mai nou, până şi savanţii afirmă că Dumnezeu există.

Dumnezeu există


Un renumit fizician din aceste timpuri, pe numele său, Michio Kaku, a afirmat că a descoperit date relevante care confirmă existenţa unei puteri care stăpâneşte totul. Michio Kaku a lucrat la o teorie care pare-se demonstrează că Dumnezeu chiar există, deşi această teorie a creat o serie de controverse în lumea oamenilor de ştiinţă. Savantul de renume mondial este unul dintre autorii teoriei revoluţionare a corzilor. Aceasta doreşte să demonstreze existenţa întregului univers.

Citeşte şi Mic îndreptar pentru mântuire în folosul credincioşilor

Teoria revoluţionară a corzilor

Încercând să demonstreze acest aspect al existenţei universului la care au căutat răspunsuri nenumăraţi oameni din cele mai vechi timpuri, fizicianul Michio a adus în discuţie informaţii despre particula razelor tahion (celule ipotetice). Despre aceste raze se spune că depăşesc viteza luminii.

Tahionii

Potrivit teoriei cunoscutului fizician, tahionii sunt nişte particule ipotetice care ar putea duce la decodarea problemei Universului, a spaţiului vid. Se crede că Tahionii se găsesc în particulele materiei şi ne ajută să înţelegem înclinarea fiecărei pante.

În urma unui studiu îndelungat, Michio a concluzionat că noi trăim într-o lume pe care el o defineşte “matrice”, iar această lume este patronată de anumite reguli care au fost create de o inteligenţă superioară universală ce este activă. După spusele lui, norocul de fapt nu există, pentru că nimic din ceea ce ni se întâmplă nu este la voia întâmplării.

De câte ori nu v-aţi pus întrebarea de ce vi se întâmplă anumite lucruri bune sau rele, de ce întâlniţi anumiţi oameni sau de ce îi întâlniţi într-un moment crucial din viaţă?

Citeşte şi Sfaturile părintelui Paisie pentru cei osteniţi şi împovăraţi

Sursa foto: shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Spiritualitate