Dulce María din telenovela „Rebelde” a dezvăluit sexul primului ei copil

Dulce María (34 de ani) este însărcinată cu primul ei copil. La începutul lunii iunie a anului acesta, actrița a anunțat pe contul personal de Instagram că ea și soțul ei, Paco Álvarez, vor deveni părinți.

Dulce María din telenovela „Rebelde” a dezvăluit sexul primului ei copil

Recent, în mediul online, artista a dezvăluit sexul bebelușului pe care îl poartă în pântec.

„Dezvăluirea genului. 💙💖 😱😱😱🙌🏼🙏🏻💖💙 Suntem fericiți și recunoscători lui Dumnezeu pentru această mare binecuvântare! 🙏🏻”, a scris Dulce María, în dreptul unei filmări.

În videoclip, actrița și soțul ei se folosesc de un obiect care scoate fum pentru a dezvălui sexul bebelușului. Perechea va avea o fiică.

Dulce María: „Miracolul vieții găsește întotdeauna o modalitate de a se manifesta”

Perechea și-a oficializat relația în luna noiembrie a anului trecut. „Ei bine, în această direcție mergem!

În plin haos și în plină incertitudine, Paco și cu mine vrem să împărtășim o veste care ne umple de iubire, fericire și recunoștință.

Suntem foarte fericiți să începem o nouă etapă și așteptăm cu toată dragostea venirea pe lume a copilului nostru!

Deși circumstanțele sunt complicate din pricina pandemiei, avem încredere că momentul ales de Dumnezeu este perfect”, a scris artista, pe contul personal de Instagram.

După succesul uriaș pe care l-a avut alături de colegii de platou și trupă, Anahi, Maite Perroni, Poncho Herrera, Christopher Uckerman și Christian Chavez, în telenovelele Rebelde și RBD – La Familia, Dulce María a continuat să țină legătura cu fanii prin intermediul rețelelor sociale.

Foto: Instagram

Citește și:

Adriana Trandafir și soțul ei au aniversat 22 de ani de mariaj! Actrița a spus care este secretul longevității relației lor

Cum arată și cu ce se ocupă acum prima soție a lui Adrian Mutu? Alexandra Dinu locuiește de aproape patru ani în Statele Unite

Cel mai dificil moment din relația Danielei Gyorfi cu bărbatul care-i este alături de 14 ani

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete