Ducesa Meghan a lăsat să se vadă o păturică a micuței Lilibet… costă cât un salariu de corporatist

Cuplul regal își crește copiii în California. Miercuri, Meghan a împlinit 40 de ani și le-a pregătit o surpriză curioșilor…

A fost o surpriză minunată să vedem miercuri, pe internet, noul videoclip distractiv al Ducesei de Sussex cu ocazia zilei sale de naștere (40 de ani), în care Ducesa de Sussex a lansat o nouă inițiativă pentru femei.

Mama a doi copii, Meghan a apărut împreună cu actrița Melissa McCarthy în videoclip, în timp ce câinele de companie al familiei, Guy, dormea ​​în fundal, iar prințul Harry jongla în afara ferestrei. 

Împreună cu frumosul decor al casei, am observat și o pătură uimitoare având semnătura unui designer cunoscut, așezată intenționat pe spătarul scaunului de lângă ea, despre care presupunem că este folosită pentru fiica nou-născută a cuplului, Lilibet.

Pătura crem și bej are un „H' mare și este marca Hermes. Pătura se numește „Avalon' este confecționată din 90% lână merinos și 10% cașmir – o combinație de vis!

Această pătură specială este disponibilă pentru cumpărare în magazinle Hermes și Harrods la prețul de 770 GBP (Lire Sterline), deși aceeași pătură într-o nuanță de trandafir este disponibilă online chiar acum. Dacă doriți să dați 4500 de lei pe această pătură o puteți cumpăra on line de la hermes.com.

Fanii înfocați ai casei regale își pot astfel imagina cum micuța Lilibet, este cu totul înfășurată în pătura ei moale de lux, în timp ce mama sau tata îi cântă un cântec de leagăn și fratele Archie îi vorbește.

Mai jos puteți vedea păturica desfășurată:

Harry și Meghan au devenit părinți pentru a doua oară, vineri 4 iunie 2021, iar imediat un purtător de cuvânt al cuplului regal a confirmat: „Anunțăm cu mare bucurie că prințul Harry și Meghan, ducele și ducesa de Sussex, își întâmpină fiica, Lilibet” Lili “Diana Mountbatten-Windsor. Lili este numită după străbunica ei, Majestatea Sa Regina, a cărei poreclă de familie este Lilibet. Al doilea nume, Diana, a fost ales pentru a onora iubita ei răposată bunică, Prințesa de Wales.”

Foto: Facebook

Citeste și:

Ar trebui să renunți la rețelele sociale? Cum să faci o detoxifiere digitală

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete