Ducesa de Cambridge a cântat la pian o baladă de Crăciun. Iată cât e de talentată:

Ducesa de Cambridge a avut un cadou special pentru fanii familiei regale cu ocazia sărbătorilor de iarnă: le-a oferit tuturor o interpretare surpriză la pian. Kate l-a acompaniat pe Tom Walker în timp ce acesta a interpretat noua sa melodie „For Those Who Cant Be Here'. Momentul special înregistrat de cei doi a fost difuzat în Ajunul Crăciunului. Urmărește spectacolul complet mai jos!

Ducesa de Cambridge si Tom Walker

Tom a descris acest inedit duet ca fiind „o experiență ce se întâmplă o dată în viață'. „Nu este ușor să te așezi brusc la pian cu o grămadă de muzicieni cu care nu ai mai cântat până acum și să fii înregistrat, dar Ducesa a reușit de minune', a spus cântărețul scoțian Tom Walker.

Tom a spus pentru The Sun că piesa a „sărit brusc 57 de locuri în topuri'. „A fost atât de bine primită, probabil că acum îi datorez drepturi de autor, Ducesei. Ea mi-a trimis o scrisoare prin care îmi mulțumește pentru oportunitate, dar cred ar trebui să-i mulțumesc eu', a spus el. „A fost o experiență minunată și a fost atât de caldă. A fost amabilă și prietenoasă, le-a mulțumit tuturor muzicienilor din echipă, dar noi am fost cei care ne-am simțit atât de recunoscători că facem parte din ceva atât de special de Craciun...'

Ducesa a găzduit și a condus concertul de colinde. Slujba a fost filmată la începutul acestei luni la Westminster Abbey din Londra, deși interpretarea lui Kate a fost înregistrată cu o zi înainte.

După difuzarea din Ajunul Crăciunului, conturile de socializare ale Ducesei de Cambridge au distribuit un mesaj care spunea: „ Spectacolul Împreună de Crăciun a reunit atât de multe persoane pentru o noapte de colinde și muzică minunate. Dar, mai presus de toate, a fost vorba despre sărbătorirea bunăvoinței, a actelor de bunătate, a dragostei, a empatiei și a compasiunii care i-au ajutat pe oameni să treacă prin aceste momente dificile.'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete