Dublu eveniment în lumea mondenă: Ramona Bădescu se căsătorește și își creștinează băiețelul

Ramona Bădescu este una dintre cele mai puternice femei din România, dar și din țara ei adoptivă, Italia. Aceasta este stabilită de cel puțin 30 de ani la Roma, însă ori de câte ori are ocazia se întoarce în țara natală pentru evenimentele importante din viața ei.

Ramona Bădescu se poate considera împlinită atât pe plan profesional grație carierei de succes, cât și pe plan personal, aceasta devenind mamă la 50 de ani. Mai exact, în 2019, frumoasa brunetă a dat naștere unui băiețel, iar acum a revenit în România nu doar pentru botezul acestuia, ci și pentru a se căsători.

În ultimii patru ani nu a mai apărut în lumina reflectoarelor, iar acum i-a luat pe toți prin surprindere când a anunțat că va merge la altar alături de iubitul ei, Fabio Cali. De asemenea, micuțul lor va fi creștinat în aceeași zi.

Cât despre religia micuțului Ignazio nu se poate spune prea multe, mai ales că mama actriței își dorește ca acesta să fie botezat la aceeași biserică din Craiova unde a fost și Ramona Bădescu creștinată. Pe de altă parte, Fabio Cali vrea ca fiul său să fie botezat în religia catolică, în Italia.

Ramona Bădescu a mărturisit cât de mult s-a schimbat de când a devenit mamă. A recunoscut că nu este un proces ușor, este într-o continuă adaptare, însă are noroc cu cele două bone care o ajută în creșterea și educația băiețelului ei.

„Noaptea mă trezeam să văd dacă are nevoie de ceva, dacă e ok, să îi mut capul dintr-o parte în alta ca să se uniformizeze. Eu zic mereu că nu este un moment clar când să faci un copil, dar când îl faci efectiv trebuie să te descurci, fie că ești mamă la 20 de ani sau la 50 de ani, trebuie să înveți ce să faci ca să îți crești copilul! Nu există o vârstă scrisă ca să devii mamă. A fi mamă este o responsabilitate enormă, un lucru dificil dar minunat', a declarat vedeta pentru Click.ro.

Ramona Bădescu și Fabio Cali s-au cunoscut în 2017, iar până la crearea poveștii lor de dragoste a durat ceva timp. Mai ales că frumoasa artistă a declarat cât de greu de cucerit este. După patru ani de relație, cei doi s-au hotărât să-și unească destinele și să-și boteze băiețelul în aceeași într-un cadru de vis.

„El era obișnuit să cucerească imediat o persoană pe care o cunoștea, să îi cadă la picioare, cu mine a fost însă mai greu. Fiind plecată în țară, a recurs la multe telefoane, convorbiri și nu întâlniri, care au făcut într-un fel să ne cunoaștem într-un mod mai profund și mai mai delicat.

Eu am fost întotdeauna mai greu de cucerit. Chiar dacă sunt zodie de foc și nerăbdătoare, mi-a plăcut că atunci când vine vorba de relații, să am răbdare în a cunoaște o persoană', a adăugat Ramona Bădescu, pentru aceeași sursă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete