Drumul spre libertate- Harry & Meghan. Odiseea unei familii regale moderne

Drumul spre libertate- Harry & Meghan. Odiseea unei familii regale moderne

Editura Publisol a început anul cu o lansare regala! Una dintre cele mai asteptate carti ale anului 2021 „Drumul spre libertate- Harry & Meghan. Odiseea unei familii regale modern', semnata Omid Scobie si Carolyn Durand este disponibila acum pe site-ul booksaveur.com

Romanul Drumul spre libertate- Harry & Meghan. Odiseea unei familii regale modern' este o biografie epica neoficială a Ducelui și Ducesei de Sussex, Harry și Meghan. Cartea ne introduce in viata mult ravnitei familii regale începând cu primele întâlniri romantice și încheind cu perioada în care s-au decis să meargă pe calea libertății – la distanță de îndatoririle și constrângerile pe care le presupunea traiul la vârful Casei Regale.

Vietile famililor regale au fost si sunt in continuare unul dintre subiectele de prima pagina ale tabloidelor din intreaga lume. Iata ca si aceasta carte este scrisă de doi jurnaliști, dar cu acces privilegiat la Curte. Ceea ca au reusit cei doi scriitori sa surprinda este tocmai viata cuplului princiar, dincolo de luminile reflectoarelor.

Povestea celor doi este un basm modern cu prinți și prințese, în care au fost folosite mereu „uneltele de tortură' ale acestei epoci, în care rețelele sociale și presa online te ridică și te coboară așa cum niciodată nu o va mai putea face presa tipărită. Elena Stoichiță Redactor-Șef revista OK! Magazine.

Cartea Drumul spre libertate' ne prezinta, dincolo de titlurile tabloide și de articolele din presă, o familie care încearcă să se bucure de căsnicie și să gestioneze cu demnitate problemele mai mici sau mai mari cu care se confruntă, implicându-se totodată și în nenumărate proiecte caritabile sau ecologiste.

Plin de mărturii ale apropiaților cuplului regal, volumul reușește rara performanță de a povesti odiseea unei Familii Regale moderne și tinere pe care, fără contribuția autorilor, n-am fi cunoscut-o decât din relatările rău-voitoare ale presei de scandal. 

Lectură obligatorie pentru orice admirator al Familiei Regale. BuzzFeed.com

Omid Scobie este un scriitor stabilit în Londra, editor pentru Harpers Bazaar, colaborator la ABC News, moderator al talkshowlui Good Morning America și gazda popularului podcast de pe ABC, „The Heir Pod'. Scobie a devenit o voce cu autoritate în prezentarea vieților și proiectelor caritabile ale membrilor mai tineri ai Familiei Regale.

O carte esențială pentru cei care vor să afle povestea cuplului Harry și Meghan. TheCut.com

Carolyn Durand este producător și scriitor. A petrecut aproape două decenii lucrând în Londra, având strânse legături cu oficialități de la Palatul Buckingham, Palatul Kensington și Clarence House, participând totodată și la tot felul de evenimente internaționale de maximă importanță. În acea perioadă, ea a realizat mai multe interviuri cu membri ai Casei Regale britanice, inclusiv cu Prințul Harry. Contribuie la „O, The Oprah Magazine', la „Elle Magazine' și la alte companii de știri americane și britanice.

O poveste despre un print si o printesa, cartea Drumul spre libertate- Harry & Meghan. Odiseea unei familii regale moderne' de Omid Scobie si Carolyn Durand  poate fi achiziționata de pe site-ul booksaveur.com si libris.ro, dar si din librariile  din toata tara, la pretul de 65 lei. 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Timp Liber