Drew Barrymore, internată la Spitalul de Psihiatrie: „Nimeni nu știa ce să facă cu mine”

Drew Barrymore a vorbit recent deschis despre anii copilăriei și despre ce i-ar spune ea acum sinelui său mai tânăr.

În timp ce mergea pe covorul roșu pentru cea de-a 26-a ediție anuală a Premiilor Webby, actrița în vârstă de 47 de ani și prezentatoarea unui talk-show a vorbit sincer despre sfaturile pe care le-ar fi dat acum unuei tinere Drew, care s-a luptat cu dependența de la o vârstă fragedă.

„Ea nu ar fi ascultat. Dar acum am un sfat mai bun pentru mine. Îmi place să-mi impun să reacţionez cu graţie. Fii pe drumul cel bun. Nu te răzbuna. Găseşte calmul, găseşte pace', a spus Barrymore pentru People.

„Acestea sunt lucruri pe care mi-aș fi dorit să mi le fi putut spune când eram copil, dar nu aș fi crezut niciodată că aceste lucruri sunt posibile și nici nu mi le-am dorit cu adevărat în acel moment. Acum le vreau. Mi-am dorit distracție sălbatică, rebelă', a continuat ea.

În urmă cu ceva timp, Drew Barrymore a fost deschisă cu privire la trecutul ei „sălbatic', inclusiv că a fost internată la Spitalul de Psihiatrie Van Nuys timp de 18 luni, când avea 13 ani.

Cu ocazia sărbătoririi premierei din sezonul 2 al emisiunii The Drew Barrymore Show din septembrie anul trecut, Barrymore, care locuiește la New York, a făcut mers în Los Angeles și s-a oprit la instituția în care a stat când era copilă. Ea și-a amintit experiența într-un clip video, discutând despre modul în care aceasta a modelat-o în femeia care este astăzi.

„Eram un copil sălbatic și eram atât de mult scăpată de sub control, încât nimeni nu știa ce să facă cu mine', a spus Barrymore în lacrimi la acea vreme.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete