Dramele din viața cântăreței Tina Turner, regina muzicii Rock and Roll

Tina Turner a fost un un nume răsunător pe scena muzicii mondiale. Supranumită regina Rock n Roll-ului', Tina a avut o carieră frumoasă de peste 60 de ani, în care și-a adjudecat nenumărate premii internaționale, printre care și 8 Grammy. Însă, când vine vorba de viața personală, lucrurile nu au stat tocmai roz pentru ea.

Destinul ei nu a fost deloc lin. Tina Turner a supraviețuit de-a lungul timpului unui soț abuziv, copilul ei cel mare și-a luat viața, ea însăși a avut o tentativă de sinucidere și a fost devastată de moartea celui de-al doilea fiu. Artista s-a stins din viață la 83 de ani, iar viața ei a fost un lung șir de drame.

Tina Turner a murit pe 24 mai 2023, la vârsta de 83 de ani. Vestea tristă a confirmat  de purtătorul de cuvânt al artistei americane. Potrivit The Guardian, ea suferea de cancer intestinal.

„Tina Turner, regina Rockn Roll, a murit astăzi, la vârsta de 83 de ani, după o lungă suferință, în casa ei din Küsnacht, lângă Zurich, Elveția. Cu ea, lumea pierde o legendă a muzicii și un model de urmat', a fost mesajul purtătorului de cuvânt.

În ciuda numeroaselor clipe nefericite din viața ei, vedeta internațională era mereu zâmbitoare. Cine ar fi crezut că în spatele unui vulcan de talent, de energie debordantă care umplea sălile de spectacol se află povești cutremurătoare și adevărate drame greu de suportat.

 Tina Turner a povestit în cartea sa, „Happiness Becomes You: A Guide to Changing Your Life for Good',  întreaga călătorie a vieții sale. Începând de la copilăria grea și nefericită și continuând cu mariajul violent, în urma căruia a rămas cu sechele fizice și psihice. Mai mult de atât, după căsnicia ratată, ea s-a confruntat cu falimentul și a fost nevoită să o ia de la capăt. În anul 1968, a avut o tentativă de suicid, iar o coincidență nefericită a vieții a fost când fiul său, Craig, s-a sinucis în anul 2018.

Tina Turner, noaptea nunțiiSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 5)

„Sunt o supravieţuitoare prin natura mea, dar am şi fost ajutată şi când spun asta, nu mă refer la succes şi bani, deşi am fost binecuvântată cu amândouă', declara Tina Turner, în urmă cu câțiva ani pentru Vanity Fair.

Artista și-a trăit ultimii ani din viață în Elveţia, la Zurich, împreună cu soţul ei, Erwin Bach (64 de ani). Au fost împreună mai bine 30 de ani și în ultimii ani el continua să îi scrie scrisori de dragoste. Tina Turner mărturisea fanilor săi că este foarte norocoasă că îl are lângă ea.

„Ajutorul despre care vorbesc a fost viaţa mea spirituală, graţie căreia am reuşit să simt adevărata fericire, cea care este indestructibilă şi nu depinde de circumstanţe materiale, mereu în schimbare. Azi, lumea trece printr-o anxietate şi instabilitate aşa cum nu a mai experimentat de foarte multă vreme. Când atât de multă lume se luptă cu adversităţile vieţii, am simţit că e momentul să împărtăşesc felul în care eu mi-am cultivat spiritul pozitiv şi am depăşit fiecare obstacol din viaţa mea. Ştiu că dacă eu am putut, toţi care vor citi cartea mea vor putea de asemenea. Când m-am trezit în spital după tentativa mea de suicid din 1968 şi am realizat că sunt încă în viaţă, am fost îngrozitor de dezamăgită. Credeam, pe atunci, că moartea este singura ieşire din durerea mea. Apoi am înţeles că rămăsesem în viaţă pentru că aveam un scop, o misiune de îndeplinit. Iar asta mi-a dat speranţă. Curând după asta, am descoperit budismul, care mi-a schimbat viaţa”, spunea regina muzicii rock and roll.

Legenda muzicii rock s-a confruntat și cu multe probleme de sănătate. A suferit un accident vascular cerebral, a avut insuficiența renală și apoi medicii au diagnosticat-o cu cancer intestinal. În ciuda acesto probleme care ar doborî pe oricine, Tina Turner spunea că nu ar fi schimbat nimic din viața ei: „Îmbrățișez întreaga călătorie a vieții mele. Fiecare parte a contribuit la faptul că am devenit cine sunt astăzi și sunt foarte fericită acum', declara artista.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete