Dramele din viața lui Lucian Barbu, Războinicul de la „Survivor România”

Lucian Barbu, unul dintre cei 12 Războinici de la „Survivor România' este cu adevărat un Supraviețuitor. Acesta a avut numeroase răscruci de drumuri de-a lungul vieții sale. Prima dintre ele a fost când medicii i-au anunțat mama însărcinată cu el că nu va avea șanse de supraviețuire.

„Când mama era însărcinată cu mine, la 3 luni, i s-a spus că nu voi ieși viu… A fost o sarcină toxică. Doctorii i-au spus că nu voi supraviețui, că probabil va avorta la cinci luni. Însă a reușit să ducă sarcina la termen, chiar și așa, doctorii i-au spus că voi fi o legumă toată viață', povestea emoționat Lucian Barbu, înainte de a pleca la „Survivor România'.

„Mi-a spus să îmi țin < monstrul lăuntric > în frâu'

Conștient de calitățile sale, un atuu în această competiție fiind faptul că este profesor de înot, Războinicul Lucian Barbu a fost motivat de mama sa pentru a se înscrie la castingul „Survivor România'.

„Sunt ambițios, chiar dacă nu am o genă foarte bună pentru sport. Am fost un copil slăbuț, bolnăvicios, dar am devenit bun cu multă voință și muncă. Mama a fost cea care mi-a spus de casting, deși mă tachina că nu pot trece de preselecții. M-am ambiționat. Mi-a spus să fiu eu, să îmi țin < monstrul lăuntric > în frâu', a povestit războinicul Lucian.

Parcursul Războinicului Lucian Barbu, la „Survivor România', îl veți putea urmări miercuri și joi, de la ora 22:00, și de vineri până duminică, de la ora 20:00, la Kanal D, în cel mai intens reality televizat.

Foto: Kanal D

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete