Dramele care i-au marcat viața Ionelei Prodan. Cântăreața a purtat o mare durere în suflet

Dramele care i-au marcat viața Ionelei ProdanSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Cu un zâmbet larg pe față și o energie incredibilă, Ionela Prodan părea că nu știe ce este durerea, dar în spatele femeii puternice se ascundeau adevărate drame. Cântăreața a trecut prin mai multe momente dificile și care i-au marcat existența, dar pe care a reușit să le depășească. 

După ce a dus o luptă grea cu boala, organismul Ionelei Prodan a cedat, iar aseară a fost confirmat decesul acesteia. Ionela Prodan a murit luni seară, la vârsta de 70 de ani, la Spitalul Elias din București.

Dramele care i-au marcat viața Ionelei Prodan

Cu toate că a reușit prin muzica ei să îi facă fericiți pe alții, Ionela Prodan nu a avut o viață lipsită de greutăți. Artista nu și-a cunoscut niciodată tatăl, acesta murind cu doar câteva luni înainte ca marea cântăreață să se nască. Copilăria artistei a fost marcată de absența tatălui.

“Da, tatăl meu a murit înainte cu două luni să mă nasc, iar eu, fiind al treilea copil, am fost cel mai dorit, pentru că eram fată. Înaintea mea s-au născut doi frați, unul mai mare cu nouă ani decât mine, celălalt, cu șapte ani, iar ei m-au cam crescut, pentru că mama trebuia să muncească. Am fost obișnuită să cresc cu greutățile, însă era dureros când pe ceilalți copii îi strigau mamele lor, iar pe mine nu, pentru că era mereu la muncă. Una dintre dorințele mamei a fost ca, după moartea sa, să fim toți frații împreună, iar acum locuiesc în aceeași curte cu mine și cred că mama este împăcată. E foarte important să ai familia aproape, mai ales în momentele grele. Mama îmi spunea mereu că n-are putere financiară, dar că o să-mi pot face eu dacă învăț carte. Și când a văzut evoluția mea, când m-a văzut ajunsă în vârful piramidei populare, plângea. O adusesem aproape de mine, la Cornetu, și plângea, spunându-mi: „Acum plâng de bucurie! Cât de greu te-a crescut mama! Dar să nu uiți, mamă, niciodată de unde ai plecat!' Acestea erau vorbele sale. Așa le spun și eu fetelor mele, niciodată să nu-și piardă capul, să nu uite că au mers în piciorușele goale prin dudele de la Dăbuleni. Și copiii mei așa au crescut, cu respect pentru tot ceea ce ating.”, povestea Ionela Prodan, potrivit taifasuri.ro.

Un alt moment de cotitură în viața artistei a fost pierderea soțului ei, Traian Tănase. Aceasta a murit în urma unei congestii cerebrale, când cele două fiice erau încă mici, având 18 și 14 ani.  Pierderea soțului a făcut-o pe artistă să renunțe o perioadă la turnee, cu toate că avea o carieră de succes și era iubită de public. Cu toate acestea, muzica a fost cea care i-a dat putere să continue și să își ducă la capăt chiar și cele mai ambițioase proiecte.

“Aveam 42 de ani când a murit soțul meu, iar Anamaria m-a îndemnat să-mi refac viața, spunându-mi că ea și Anca nu pot fi întotdeauna lângă mine, și de 12 ani am alături un bărbat extraordinar, un moldovean minunat, că, dacă era oltean, nu-l luam, doar știți că oltenii sunt mai aprigi. Cea mai mare durere pentru mine a fost când am rămas fără tatăl fetelor și a trebuit să renunț la scenă. Am făcut-o cu lacrimi, dar aveam greutatea vieții, realizarea copiilor a fost prioritară, apoi Dumnezeu mi-a ajutat și am reușit să revin pe scenă.”, a spus Ionela Prodan, potrivit taifasuri.ro.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Ionela Prodan.

Foto: facebook

Citește și:

Ionela Prodan a murit. Interpreta de muzică populară suferea de cancer pancreatic

Elena Lasconi, dezvăluiri șocante despre viața Monicăi Bârlădeanu: „Mi-a povestit despre bătăile pe care i le dădea tatăl ei mamei sale'

Carmen Stănescu a murit! Actrița avea 92 de ani. Este doliu în lumea teatrului din România

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete