Drama unei cântărețe celebre: suferă de o boală mintală și este ținută prizonieră

În anul 2008, Britney Spears a suferit o cădere psihică ce a fost mult mediatizată.

A fost internată la Centrul Medical Cedars-Sinai după ce polițiștii care au ajuns la ea acasa și au observat că părea a fi sub influența substanțelor interzise. A doua zi, lui Spears i-a fost suspendat, la o ședință de urgență, dreptul de a-și vizita copiii. Astfel, Federline a primit custodia exclusivă a copiilor.

Ea a fost trimisă în secția de psihiatrie a Centrului Medical UCLA Ronald Reagan. Curtea a plasat-o sub tutela temporară și ulterior permanentă a tatălui său James Spears și a avocatului Andrew Wallet, oferindu-le controlul complet asupra bunurilor sale.

În urmă cu două luni, aceasta a declarat că își dorește să scape de această tutelă și a cerut să fie făcut publicul, scrie mediafax.ro. Fanii lui Britney au cerut ajutorul iubitului său, Sam Asghari, pentru a-i susține în campania #FreeBritney.

Fanii ei au crezut că postările de pe rețelele de socializare sunt, de fapt, mesaje codificate și că aceasta ar fi ținută cu forța în casă. Însă într-o postare recentă pe contul de Instagram, Britney își asigură fanii că este bine, nu au de ce să își facă griji și s-a declarat mai fericită ca niciodată. Aceasta a postat numeroase videoclipuri din vacanță, alături de iubitul ei.

„Știu că au fost o mulțime de comentarii și o mulțime de oameni au spus mult lucruri despre mine, dar vreau ca voi să știți că sunt bine, sunt mai fericită decât am fost vreodată, și vă transmit numai bine și multă iubire!', a transmis artista pe Instagram. Machiajul vedetei și postura corpului trădează însă cu totul altceva.

Citește revista Avantaje ediția de noiembrie aici: https://magazines.ringier.ro/editie/avantaje-noiembrie-2020/#pagina-1

Foto: Hepta.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete