Drama trăită de Alina Pușcaș. Nu a mers la înmormântarea tatălui: „Eu nu am ce să iert. Ce să iert? Că nu a fost prezent”

Alina Pușcaș e prezentatoare la „Te cunosc de undeva!', emisiunea de la Antena 1. Dincolo de carieră, ea e soție, e mamă. E căsătorită cu medicul Mihai Stoenescu și împreună au trei copii. Vedeta ascunde însă o mare suferință, ea n-a avut parte niciodată de iubirea tatălui.

Invitată în podcastul Ilincăi Vandici, Alina Pușcaș a spus că nu a avut o copilărie fericită. A făcut dezvăluiri despre relația cu părinții ei și anii pe când era doar o copilă, dar și de ce nu a fost la înmormântarea tatălui ei.

„Eu nu aveam practic o relație cu tatăl meu. Poate să mă fi sunat el pe mine de vreo 2-3 ori în viață. În rest ori sunam eu, ori mergeam eu la el. Partea bună era că bunicii din partea tatăl lui meu și sora tatălui meu îmi erau cei mai apropiați. Și eu mergeam în fiecare vacanță de vară la bunicii mei.

Eu îl întâlneam acolo când veneam. Plus că eu am o soră din partea lui. El s-a recăsătorit și am o soră, Alexandra, cu care eu mă înțelegeam foarte bine când eram copii. Amândouă stăteam în vacanță acolo. Dar cam asta era relația noastră. Și atunci cumva a fost o frustare. Eu vedeam lucrurile cu totul altfel: ziceam eu nu am nimic și ea are totul (sora mea).

Și atunci cu sufletul de copil le înregistram pe toate ca pe niște supărări, lovituri urâte. Și atunci, eu cumva m-am îmbărbătat singură. Până la urmă asta e. Ce să fac? Să-l oblig să mă sune? Să se manifeste mai mult ca tată? Pentru mine efectiv a fost frustrant până când mi-am dat seama că trebuie să mă îndepărtez, să devin rece, să devin străin. Să nu mă mai intereseze pentru că mi-am dat seama că mă interesa degeaba, a povestit Alina Pușcaș în podcastul Ilincăi Vandici.

Părinții ei au divorțat când ea era foarte mică

„Părinții mei au fost divorțați. (…) El a fost cel care și-a dorit foarte mult un copil, dar s-au despărțit părinții când eu aveam 3 ani. Ei doi nu se înțelegeau nici măcar după ce s-au despărțit. Și atunci relațiile nu erau dintre cele mai fericite sau optimiste.

Și acum din poziția mea de părinte îmi dau seama cât de mult contează viitorul copilului prin prisma relației pe care o au cei doi părinți, că sunt împreună sau despărțiți, nu contează. Eu m-am răcit și îndepărtat de el atât de mult tocmai pentru că mi se părea că nu primesc nimic în schimb. (…) a povestit Alina Pușcaș în podcastul Ilincăi Vandici.

„Și doar când îmi spunea cineva: „tatăl tău te-a iubit foarte mult efectiv stăteam și mă uitam și am zis: „pe bune? În ce context? Cum s-a manifestat? Că doar așa că îți manifești în cămăruța ta de acasă și îți spui tu ție, cum ajunge la mine? Și aici intervine întrebarea cum ierți? Eu nu am ce să iert. Ce să iert? Că nu a fost prezent. Așa că am simțit nevoia mai departe în viața mea să am o persoană care să mă super protejeze, ceea ce nu e rău. În momentul în care simți protecția partenerului te relaxezi foarte tare și poți să tratezi orice cu totul altfel., a continuat Alina Pușcaș.

alina-puscas-4SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

De ce nu a mers la înmormântarea tatălui ei

Când a aflat că tatăl ei a murit, Alina Pușcaș nu a putut rămâne indiferentă. Filmările și programul de pe atunci nu i-a permis să meargă la înmormântare, însă a mers să își ia rămas bun la priveghi.

„Tatăl meu a murit între timp, acum vreo 4 ani. Eram în filmările de la „Fructul oprit când a murit. Și știu că a fost acolo un moment în care nu prea puteam să merg la înmormântare, așa că a trebuit să merg la priveghi. (…)

Atunci când am fost la priveghi nu am fost atât de afectată. Pentru că deja trecusem prin procesul ăla de răcire. Îmi părea rău de el, evident, că până la urmă era suflet de om, a lăsat ceva în urma lui. El era cadru militar și la priveghi au fost undeva la 300 de oameni. Și el era extrem de popular. Ca să vezi cum era balanța. Era atât de popular cu oameni care îl apreciau, care îl iubeau și la mine nu prea exista în viața mea. Și atunci a fost o chestie ciudată. M-a afectat tot la modul negativ, a concluzionat Alina Pușcaș.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete