Drama Ramonei Olaru de la „Neatza”: „Sunt o luptătoare”

Frumoasa asistentă, Ramona Olaru surprinde suprinde zilnic telespectatorii cu energia sa debordantă, cu zâmbetul frumos și cu simțul umorului debordant. Blonda este foarte activă pe rețelele de socializare și urmăritorii săi îi sunt ca o adevărată familie în mediul online.

Cu toate acestea, colega matinalilor a păstrat un mic secret. Astăzi, secretul i-a fost divulgat de colegul său, Dani Oțil.

Pe 17 noiembrie este Ziua Mondială dedicată copiilor născuți prematur, iar prezentatorul a specificat în emisiune acest lucru, ba mai mult de atât, spre uimirea tuturor din platou, Dani Oțil i-a urat „La mulți ani' Ramonei.

„La mulți ani, Ramona! Este ziua dedicată copiilor născuți prematur. Toată lumea știe, Ramona a fost un copil foarte dorit', a spus Dani.

Imediat după divulgarea secretului, Ramona a spus în fața camerelor întreaga poveste și a mărturisit că s-a născut la șapte luni.

„Au fost prea multe încercări să se renunțe definitiv la mine și am ajuns la șapte luni, din fericire. Ăsta este adevărul, dar uitați-vă acum. Pot să spui că sunt o luptătoare', a replicat Ramona, arătând cu degetul spre corpul său impecabil.

Dani Oțil a continuat discuția și a mărturisit că este suprins de faptul că, deși este născută prematur, fosta iubită a lui Cuza este destul de înaltă.

„Ești destul de lungă, mi se pare o minune a medicinei la Slobozia și a echipamentelor de atunci. Bravo!', a spus Dani.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete