Drama prin care a trecut în adolescență Elena Matei, semifinalista de la „Chefi la Cuțite”

Elena Matei este una dintre semifinalistele celui de-al nouălea sezon al emisiunii „Chefi la Cuțite', care este difuzată de Antena 1. Componentă a echipei lui Chef Sorin Bontea, tânăra originară din Ploiești are o poveste de viață cutremurătoare.

În cadrul ultimei ediții a show-ului culinar, tânăra de 22 de ani a povestit că, la vârsta de 15 ani, a trecut prin clipe foarte grele după ce și-a pierdut tatăl în urma unui accident de motocicletă.

După această tragedie, Elena a rămas singură acasă deoarece mama ei, care muncea deja în Austria, a fost nevoită să se întoarcă în această țară din cauză că nu se descurcau cu banii.

„Eu am fost mai mereu singură. De când mă știu am stat mai mult singură și eu mi-am dat singură putere. Nu am vrut să fiu un om oarecare, ci am vrut să ies din tipare. Eu am rămas singură la 15 ani pentru că tatăl meu a murit într-un accident de motocicletă, iar mama mea lucra în Austria. Nu ne descurcam cu banii și de aceea mama s-a întors în Austria așa că am rămas singură', a dezvăluit Elena Matei.

Ea își amintește cu tristețe de ziua în care a aflat că și-a pierdut tatăl. „A fost un șoc pentru că seara stăteam cu tata și vorbeam despre ce avem de făcut în următoarele zile. A doua zi de dimineață eu trebuia să merg la pregătire la informatică și a sunat cineva de la serviciu că i s-a făcut rău. Mi-am dat seama că s-a întâmplat ceva și când am ajuns la spital… a avut cartilajele de la gât rupte. Dacă era să trăiască mai mult se chinuia. (…) E o durere prea mare în sufletul meu pe care eu nu mi-am vindecat-o nici acum și nici nu cred că o să pot vreodată. Știu că el e mândru de mine orice ar fi și nu o să-l dezamăgesc. Vreau să câștig, îmi doresc super mult, nu știu dacă cineva are dorința asta pe care o am eu de a câștiga', a spus concurenta.

Elena a reușit să ajungă în semifinalele „Chefi la Cuțite', iar la ediția de luni seară a avut parte de o mare surpriză deoarece iubitul ei i-a jurizat farfuria. Ea visează să plece acasă cu marele premiu, care este în valoare de 30.000 de euro.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete