Drama prin care a trecut fostul soț al Andreei Antonescu. Tatăl bărbatului s-a sinucis de teama cancerului

Cântăreața Andreea Antonescu și omul de afaceri Traian Spak au fost căsătoriți timp de aproape 9 ani. Împreună, fostul cuplu are o fiică, Sienna, în vârstă de 9 ani.

În luna septembrie a anului trecut, într-un interviu oferit revistei VIVA!, Andreea Antonescu a mărturisit că ea și Traian au decis să se separe.

Drama prin care a trecut fostul soț al Andreei Antonescu. Tatăl bărbatului s-a sinucis de teama cancerului

Tatăl lui Traian, Constantin Spak, și-a pus capăt zilelor pe 9 aprilie 2011, chiar în sediul firmei din Valea Mare, județul Olt.

Omul de afaceri și-a înfipt de trei ori cuțitul în piept de teamă să nu aibă cancer. Întâi, i-a spus soției lui că merge la toaletă. Îngrijorată că nu mai revenea, Olimpia Spak a mers și l-a găsit fără suflare.

„Nu există suspiciuni de omor. Rezultatul necropsiei indică trei plăgi penetrante semi-toracice, din care o plagă cardiacă, hemoragie internă și externă”, a declarat comisarul Claudia Radu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Olt.

Omul de afaceri nu a lăsat niciun bilet de adio, însă familia a confirmat că problemele medicale l-ar fi determinat să se sinucidă, nu cele financiare.

În 2010, Constantin Spak fusese supus unui transplant de ficat. „În urmă cu șase luni, domnul Spak a făcut un transplant de ficat. De atunci a intrat într-o stare de depresie care s-a accentuat în timp.

De câte ori mergea la București, la control, discuta și cu un psiholog din cadrul spitalului. În urmă cu ceva timp a primit o informație că i-ar fi apărut un nodul cancerigen.

În toată această perioadă nu a mai comunicat cu familia. Vă confirm că nu s-a sinucis din cauza datoriilor, așa cum se vehiculează”, a mărturisit o sursă, pentru Adevărul.

„Din luna februarie a acestui an (2011), bolnavul a început să prezinte semne de depresie psihică majoră.

A fost evaluat mai întâi în institutul nostru și apoi în Institutul Clinic de Psihiatrie Alexandru Obregia, unde i-a fost recomandat un tratament psihiatric.

La ultimul control din clinica noastră s-a constatat prezența diabetului decompensat cu administrare de insulină.

Avea un aspect și o funcție normală a ficatului transplantat și nicio altă problemă majoră la nivelul celorlalte aparate și sisteme, precum și niciun semn de recidivă neoplazică”, declara, la vremea respectivă, Prof. Dr. Irinel Popescu, potrivit Libertatea.ro.

Foto: Libertatea.ro / Instagram

Citește și:

Cum arată și cu ce se ocupă azi jurnaliștii români răpiți în Irak în 2005

Ce frumoasă este fiica Adrianei Trandafir! Maria Speranța studiază Marketingul în Olanda

Cum arată familia lui Ștefan Hrușcă. Cu ce se ocupă soția lui și cei doi copii

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete