Drama ascunsă a supermodelului Cindy Crawford! „Nu au folosit cuvântul cancer”

Cindy Crawford rămâne unul dintre cele mai renumite supermodele din istorie. Deși este renumită la nivel internațional, nu mulți sunt cei care știu că, la vârsta de doar 10 ani, și-a pierdut fratele, atunci în vârstă de doar 3.

Cindy Crawford s-a născut în orașul DeKalb din statul american Illinois, pe 20 februarie 1966, fiind al doilea dintre cei patru copii ai familiei.

Are o soră mai mare, Chris, și una mai mică, Danielle, iar, fiindcă tatăl lor, John Daniel Crawford, și-a dorit dintotdeauna un fiu, în 1973 s-a născut al patrulea membru al familiei, un fiu, Jeffrey Crawford.

Drama ascunsă a supermodelului Cindy Crawford! „Nu au folosit cuvântul cancer”

La vârsta de doar 2 ani, micuțul a fost diagnosticat cu leucemie și s-a stins din viață un an mai târziu, la vârsta de doar 3 ani.

„Cred că, în momentul în care părinții ne-au spus că fratele nostru este bolnav, nu am înțeles cu adevărat ce însemna”, a mărturisit Cindy, în martie 2015, într-un episod al Master Class-ului celebrei Oprah.

„Nu au folosit cuvântul cancer.”

În următoarea etapă, familia Crawford a mers aproape zilnic la tratamente cu radiații pentru micuț.

După ce au decis să-l înscrie pe Jeff într-un program experimental, și după ce cancerul părea a se vindeca, dar recidiva, micuțul s-a stins din viață.

„Chiar înainte de a muri, le-a spus tuturor doctorilor lui «Nu mă voi mai întoarce» …

Pentru că trebuia să revină pentru alte analize foarte dureroase. Am un sentiment de deplinătate și pace din faptul că știa asta și din faptul că decisese deja că nu va mai lupta cu boala”, își mai amintește Cindy.

„Nu înțelegeam moartea”

„Nu cred că la 10 ani știam că este terminal și nu avusesem nicio altă experiență apropiată decesului, nu înțelegeam moartea.

Fratele meu o înțelegea. La un moment dat sigur știa ce semnifică. Mama ne-a povestit că l-a găsit într-o zi în camera lui.

Stătea la măsuța lui mică și mama l-a întrebat: «Ce faci?», iar el a răspuns: «Mă rog». Când l-a întrebat pentru ce se roagă, Jeff i-a spus: «Ca atunci când voi muri să fiți ok».

Ca mamă, în acest moment, nu pot să-mi imaginez cum ar fi să-mi aud copilul spunând asta.”

În 1998, Cindy s-a căsătorit cu omul de afaceri Rande Geber (57 de ani). Perechea are doi copii, o fiică și un fiu, Kaia (18 ani) și Presley (20 de ani). Ambii activează în prezent în lumea modei.

Foto: Instagram

Sursă: ET Online

Citește și:

Claudia Pătrășcanu, despre divorțul de Gabi Bădălău: „Eu nu mi-am dorit niciodată un război în care să fie implicați copiii noștri”

Mesajul artistului Aurelian Temișan după ce s-a speculat că Andreea Bălan și George Burcea ar divorța

Lili Sandu a primit 1 șansă din 100 să rămână însărcinată înainte de a afla că va deveni mamă: „Aveam atât de multe nedumeriri și întrebări”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete