Drama Anamariei Prodan. A pierdut sarcina în luna a cincea: „O întrerupere de sarcină, așa, spontană”

Anamaria Prodan

În cadrul reality show-ului Prodanca și Reghe: Preţul succesului, difuzat de Antena Stars, Anamaria Prodan-Reghecampf (47 de ani) a făcut o dezvăluire dureroasă. Până acum, impresara a evitat subiectul, fiind unul foarte sensibil.

Drama Anamariei Prodan. A pierdut sarcina în luna a cincea: „O întrerupere de sarcină, așa, spontană”

„Puteam să mai am încă un copil, dar am pierdut sarcina spre luna a șasea. A fost pur și simplu o întrerupere de sarcină, așa, spontană.

Am considerat că întotdeauna Dumnezeu știe ce e mai bine pentru mine și pentru familia mea. Cred că ceva acolo nu a funcţionat.

Și decât să fi născut un copil care ar fi avut probleme, probabil că este mai bine că s-a întâmplat așa”, a declarat Anamaria Prodan, potrivit Libertatea.

Telespectatorii vor putea afla cum a reușit cuplul să gestioneze momentul delicat urmărind duminică, de la 19:45, la Antena Stars, cel mai nou episod al reality show-ului.

Tot atunci, publicul va putea urmări imagini video din cadrul evenimentului de lansare a emisiunii, seară în care impresara a fost surprisă de soţul ei, antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf (43 de ani), cu un gest foarte romantic.

Anamaria Prodan: „Soţul meu este un romantic incurabil”

Pentru că nu i-a putut fi alături în acea zi, sportivul i-a oferit soţiei sale un cadou, prin intermediul unui bun prieten.

„Soţul meu este un romantic incurabil. Este un bărbat cum puţini se mai nasc. El face parte din categoria de bărbaţi pe cale de dispariţie.

Bărbaţii adevăraţi. Iar inelul acela este unul pe care l-am văzut într-o vitrină și am zis: «O, ce frumos era inelul ăla».

Și a venit inelul. Am plâns pentru că Laur nu a putut să fie lângă mine, dar a fost lângă mine așa cum a știut el mai bine și cum știa că mă face fericită!”, a mai declarat vedeta TV, pentru aceeași sursă menționată anterior.

Anamaria Prodan este mama a două fiice, Rebecca și Sarah, din mariajul cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu, primul ei soț.

Vedeta mai are un fiu, Laurențiu sau Reghe Junior, alături de actualul soț, antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf. Acesta din urmă are și el un fiu, Luca, dintr-un mariaj anterior.

Foto: Instagram

Citește și:

Cum își condimentează Alina Pușcaș și soțul ei viața de cuplu după 5 ani de relație și 3 copii?

Șerban Copoț, de urgență la spital! „Când ești cu capul în nori, e vai de picioare” Cum se simte prezentatorul?

Adela Popescu, despre prima vacanță fără copii: „Nu am vorbit, așa cum credeam, prea mult despre copii”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete