Drama actriței Tora Vasilescu. Puțini știu aceste amănunte dureroase din viața acesteia

Tora Vasilescu este una dintre cele mai apreciate actrițe din România și dacă în plan profesional lucrurile s-au așezat exact așa cum și-a dorit, în plan personal au existat mai multe momente dureroase și care au pus-o la grea încercare pe îndrăgita actriță.

Drama actriței Tora Vasilescu

Tora Vasilescu face parte din categoria actrițelor de top de la noi din țară și de-a lungul carierei a jucat într-o mulțime de filme și seriale. În plus, actrița a câștigat de trei ori Premiul pentru Interpretare al Uniunii Cineaștilor din România, dar și premiul “Placheta de aur pentru rolul din “Imposibila iubire”. Chiar dacă s-a bucurat de succes în lumea cinematografiei, iar rolurile pe care le-a interpretat au rămas în memoria oamenilor, actrița Tora Vasilescu a trăit o adevărată dramă, chiar la început de carieră.

Într-un interviu mai vechi, actrița a mărturisit că a suferit un avort spontan, înainte de a intra pe scenă, iar acest moment a marcat-o profund.

“Într-una din piesele în care am jucat cred că vreo șapte ani, de Mazilu, “Mobilă și durere”, la un moment dat, în pauză, am avortat și am intrat pe scenă. Am ajuns după spectacol la spital și era o perioadă în care avorturile erau interzise”, a mărturisit Tora Vasilescu, potrivit a1.ro.

După avortul suferit, actrița nu a mai avut copii, iar acesta este lucrul pe care îl regretă cel mai mult.

“Cred ca e prima dată când o să încerc să articulez un sentiment. Ca mamă, probabil, când vezi fete tinere, băieți tineri, ai sentimentul acela de viață care continuă prin ei. Poate că aici e regretul”, a povestit Tora Vasilescu, potrivit a1.ro.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Tora Vasilescu.

Bianca Hriscu

Foto: facebook

Citește și:

Maria Marinescu a născut cel de-al doilea copil, în mare secret: „Numele lui l-am ales, dar nu mă lasă Alin să-l divulg'

Prinţesa Eugenie și Jack Brooksbank s-au logodit. Uite când este programată nunta

Cum arată astăzi Barbara Mori? Celebra actriță de telenovele este complet schimbată

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Loading...
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Vedete-Personalitati