Dragostea nu ține cont de vârstă! Un tânăr și-a întâlnit iubirea pe un site de matrimoniale. Îi despart doar… 47 de ani

Un cuplu cu o diferență de vârstă de 47 de ani este hotărât să arate lumii că dragostea nu are limită de vârstă, în ciuda faptului că el este mai tânăr decât unii dintre nepoții ei.

Kathi Jenkins, în vârstă de 74 de ani, l-a cunoscut pe Devaughn Aubrey, în vârstă de 27 de ani, prin intermediul unui site de matrimoniale în 2021. În timp ce relația lor s-a bazat la început doar pe sex, ulterior dragostea a început să crească de ambele părți. În prezent, cei doi sunt logodiți și vor să se căsătorească, în ciuda faptului că au mai mult de patru decenii între ei.

Kathi este pensionară; are patru copii, 13 nepoți, 36 strănepoți și un stră-strănepot. Ea a avut câteva relații de lungă durată în trecut, dar nu a mai fost căsătorită niciodată. Devaughn lucrează într-un lanț de magazine cunoscut și este portar pentru apartamente. Nu are copii, dar a mai fost căsătorit la 24 de ani cu o fată din școală. Cuplul a divorțat în 2021, cu puțin timp înainte să o cunoască pe Kathi.

Kathi și Devaughn sunt acum într-o relație de peste un an și plănuiesc să se căsătorească anul viitor. În ciuda faptului că este cu 47 de ani mai tânăr decât viitoarea sa mireasă, familia lui Devaughn îi susține, dar la început au crezut că a mințit despre câți ani avea ea, până când le-a arătat poze.

În ceea ce o privește pe Kathi, aceasta a recunoscut că, în mod normal, „nu îi plac bărbații de culoare”, așa că Devaughn a fost o surpriză pentru familia ei. Acum, însă, ea a spus că majoritatea copiilor și nepoților ei îl acceptă, cu excepția uneia dintre fiicele ei, care are o problemă cu faptul că acesta este vegan.

Kathi și Devaughn sunt amândoi de acord că aceasta este cea mai sănătoasă relație pe care au avut-o vreodată și așteaptă cu nerăbdare să se căsătorească și să își construiască viitorul împreună.

„Ea este perfectă pentru mine, are foarte multă experiență de viață și mă învață multe. Nu ne certăm niciodată, putem vorbi întotdeauna fără să țipăm și am încredere totală în ea. Știe cum să mă facă să mă simt mai bine atunci când sunt supărat și are un simț al umorului uimitor', a declarat Devaughn, potrivit Daily Mail.

El a recunoscut că, deși uneori îi amintește de „bunica” sa, este un avantaj pentru el și nu este niciodată „deranjat” de faptul că are nevoie de un cărucior.

„Kathi este amuzantă, nu-mi dau seama cât de nebun sunt până când ea nu râde de mine. Cântă minunat și știe multe dintre acele cântece vechi care îmi amintesc de lucrurile care îi plăceau bunicii mele și cunoaște mulți dintre artiștii pe care îi plăcea bunica mea. Cred că îmi place cât de bătrână este pentru că îmi plac femeile în vârstă sau femeile bătrâne, indiferent dacă au nevoie de un cărucior și alte chestii.

Nu am fost niciodată deranjat de asta. Oferă sfaturi bune și știe întotdeauna despre ce vorbește. Știe să gândească singură și îi place să fie sinceră fără teama de a fi judecată.', a continuat el.

profimedia-0714125111SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 8

De asemenea, el este atras de aspectul lui Kathi.

„Ochii ei sunt atât de frumoși și atrăgători. Are o față foarte drăguță și un corp foarte sexy, de la degetele de la picioare mici și drăguțe care se mișcă, la coapsele mari și moi, la șoldurile largi care îi dau atât de multă durere, la buricul ei ciudat cu care îmi place să mă joc', a mai spus el potrivit Daily Mail.

Devaughn a fost cel care a observat-o pe site-ul de adulți. Prima poză pe care a remarcat-o a fost cu sânii săi, i-a lăsat un mesaj, aceasta i-a răspuns imediat și au făcut schimb de numere de telefon.

Kathi a adăugat că, în timp ce bărbații „spun adesea lucruri stupide' care o împiedică să vrea să se întâlnească cu ei în persoană, „Devaughn nu a făcut-o niciodată'.

„Îi plăceau poveștile mele și credea că sunt sexy', a declarat ea.

Deși s-au înțeles rapid, Kathi adăugând că „era ceva la el' care a atras-o. COVID a stat în calea întâlnirii lor față în față.

„Ea locuiește la două ore distanță, am vorbit timp de patru luni înainte de a ne întâlni. Apoi s-a îmbolnăvit de COVID pentru o vreme, iar eu am avut probleme cu mașina, dar după ce totul s-a rezolvat am fost de acord să conduc două ore dimineața devreme pentru a o întâlni pentru prima dată', a explicat Devaughn.

După o perioadă în care s-au întâlnit doar pentru sex, cei doi au decis că se completează perfect, s-au logodit și urmează să se căsătorească.

Înainte de a o întâlni pe Kathi, tânărul din Houston ducea o viață monotonă. În ceea ce o privește pe Kathi, ea s-a descris ca fiind o „doamnă obișnuită care trăiește în Texas'.

„Am patru copii, trei fiice și un fiu, am 13 nepoți și un stră-strănepot până acum', a spus Kathi, care s-a mutat în acest stat când cel mai mic copil al ei avea cinci ani.

Devaughn și Kathi speră să contribuie la eliminarea stigmatului din jurul relațiilor cu diferențe mari de vârstă și să încurajeze oamenii să lase dragostea să fie dragoste.

„Dacă iubești pe cineva mai în vârstă, dă-i drumul, fă ceea ce te face fericit', a concluzionat Kathi, iar Devaughn a adăugat: „Cred că toți ar trebui să facem ceea ce ne face fericiți, indiferent de ceea ce cred sau simt oamenii, să fim naturali'.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Povesti adevarate