Dragoș Pătraru spune cum a slăbit 30 de kilograme. A renunțat la câteva alimente: „Sunt dezastru pentru sănătate”

Dragoș Pătraru a uimit pe toată lumea cu transformarea sa. El a reușit să slăbească 30 de kilograme, după ce a eliminat mai multe alimente nesănătoase din meniul său zilnic.

De la 122 kilograme, Dragoș Pătraru a ajuns să cântărească mai puțin de 80 de kilograme. Prezentatorul TV a spus la ce alimente a renunțat pentru un stil de viață sănătos și cum a reușit să scape de kilogramele în plus. El a renunțat să mai mănânce zahăr, dar a renunțat și la orez, produse de patiserie și făină.

„Zahărul, în orice formă. Tot ce înseamnă procesat, carnea cu totul. Tot ce înseamnă orez alb, făină albă, produsele de patiserie. Orezul alb e doar energia din bobul de orez, e carbohidratul simplu.

Nu mai mâncați covrigi, astea sunt dezastru pentru sănătate, tot ce înseamnă fresh, nu mai beți fresh-uri, mănâncă portocala întreagă', a dezvăluit acesta în cadrul podcastului lui Cătălin Măruță.

Dragoș Pătraru sfătuiește oamenii să nu mai consume fresh-uri din fructe, ci să mănânce fructul întreg. De asemenea, el susține că și laptele dulce duce la îngrășare.

„Fibrele din fruct împiedică absorbția zahărului și odată ajunsă în fresh nu mai are nicio barieră, mănânci două tone de zahăr.

Laptele dulce este la fel, cea mai mare nenorocire. După ce le scoți pe astea, slăbești 30 de kilograme', a spus acesta în cadrul podcastului lui Cătălin Măruță.

dragos patraruSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Dragoș Pătrăru a renunțat la carne

Prezentatorul a renunțat să mai mănânce carne, iar această decizie a fost luată și de soție, dar și de fiica lor. Dragoș Pătraru susține că se simte mult mai bine, iar analizele i-au ieșit foarte bine,

„La carne am renunțat de trei ani, dar nici nevasta mea și fiica nu mai consumă. Mâncăm pește din când în când. Eu nu credeam că nu pot să mă simt atât de bine.

Mie-mi plăcea carnea foarte mult, dar eu sunt mult mai bine acum, inclusiv cu analizele. Carnea pe termen lung este toxică pentru organism', a spus acesta.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete