Dragoș Bucur, dezvăluiri despre pasiunile fiicei sale: „S-a luat după mine”

Dragoș Bucur este unul dintre cei mai apreciați actori din România. Acesta a jucat în numeroase filme românești, dar și peste hotare. În prezent, este gazda emisiunii „Visuri la cheie' de la Pro TV. Pe plan personal, actorul se bucură de o frumoasă familie alături de Dana Nălbaru și cei trei copii ai lor. Mulți fani s-au întrebat dacă acestora le surâde ideea unei cariere în lumina reflectoarelor mai ales că Sofia, fiica cea mare, chiar a jucat într-un film numit „Delta Neagră'.

Dragoș Bucur se poate declara un bărbat împlinit. Pe plan profesional lucrurile par a merge ca pe roate, iar pe plan personal se bucură de familia sa numeroasă. Recent, acesta a declarat că Sofia, fiica sa cea mare, a moștenit talentul artistic al părinților ei, însă refuză să se expună prea mult. Îi place muzica și actoria, dar momentan nu se gândește să facă o carieră în această direcție.

Sofia are 16 ani, iar preocupările sale sunt un pic diferite față de acum câțiva ani. Dacă în 2019 a scris împreună cu tatăl său un basm numit „Delta Neagră', transpus apoi într-o peliculă în care a și jucat, acum Dragoș Bucur a mărturisit că se află într-un moment al vieții ei în care evită lumina reflectoarelor, dar și activitățile împreună cu părinții și frații săi.

„Sofia nu vrea să filmeze. Nu este foarte atrasă. E adevărat că acum câțiva ani am filmat împreună, dar acum este într-o perioadă în care evită așa să apară prea mult. S-a luat după mine. E mai discretă. E adolescentă', a declarat Dragoș Bucur pentru EGO.ro.

Cât despre ceilalți doi copii, actorul a declarat în urmă cu ceva timp că el și Dana Nălbaru și-au împărțit responsabilitățile didactice și se implică în mod egal de educația și dezvoltarea lor.

„Probabil că cel mai mișto este pentru mine și Dana că alături de ei redescoperim totul din jurul nostru cu alți ochi, unii proaspeți și doritori de frumos, nepătați. Asta oferă, în general, prezența oricărui copil lângă un adult. Sofia deja este independentă din acest punct de vedere, cred că avem deja aproape doi ani de când nu mai este nevoie să intervenim în temele ei, iar pentru Kadri și Roxana încă reușesc să fac față :). În general ne-am împărțit, Dana se ocupa mai mult de artă, scris și citit, eu – de matematică și lucruri practice (experimente, fizică etc.)’, a spus vedeta PRO TV pentru TV Mania.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete