Draga Olteanu Matei împlinește astăzi 84 de ani, dar trăiește cu o mare suferință în suflet

Draga Olteanu Matei este una dintre actrițele din România cu o carieră solidă în spate și care se bucură de aprecierea publicului. Astăzi, îndrăgita actriță împlinește 84 de ani și chiar dacă ar fi trebui să fie foarte fericită, în sufletul ei se ascunde o mare suferință.

La 84 de ani, Draga Olteanu Matei se poate lăuda cu o carieră foarte vastă în lumea teatrului, în cinematografie, dar și în televiziune. Pe lângă rolul din celebrul film “Nea Marin miliardar”, actrița s-a făcut remarcată și în piese de teatru ca “Hagi Tudose”, “Coana Chirița” sau “Căruța cu paie”. Pentru întreaga sa carieră, actrița a fost recompensată cu Ordinul național Steaua României în grad de Cavaler, distincție ce i-a fost acordată pe 30 mai 2002.

Chiar dacă astăzi ar fi trebuit să fie un prilej de bucurie pentru actrița Draga Olteanu Matei, aceasta nu se poate bucura pe deplin și asta pentru că nu îl are aproape pe soțul ei. Moartea acestuia a dărâmat-o pe artistă și asta pentru că mariajul celor doi a fost unul închegat, iar între ei a fost o legătură aparte.

“Sunt supărată. Supărarea asta nu va trece niciodată. O să moară odată cu mine. Vă spun sincer că aş fi preferat să mor şi eu odată cu el. Dacă există o mare dragoste, cum am trăit eu, ţi se pare că nimic nu mai are rost. 44 de ani am fost foarte fericiţi. Nu a existat niciun secret al longevităţii. Există oameni deştepţi şi oameni tâmpiţi. Oamenii deştepţi se înţeleg bine între ei până la bătrâneţe, îşi descoperă unul altuia motive de admiraţie, lucrurile se încheagă în aşa manieră încât unul fără celălalt nu poate să facă nimic. Asta e dragostea profundă care începe din tinereţe cu atracţia fizică şi se continuă cu iubirea. Ajungi să îl iubeşti pe celălalt cu toată fiinţa ta, respiri odată cu el, plângi odată cu el, râzi odată cu el… Aşa a fost viaţa noastră.”, a spus Draga Olteanu Matei într-un interviu pentru ziarulring.ro.

După ce Ion Matei, soțul Dragăi Olteanu Matei, a încetat din viață în anul 2014, actrița a rămas cu o mare durere în suflet, iar aniversările sale nu au mai fost niciodată la fel ca înainte.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Draga Olteanu Matei.

Foto: facebook, libertatea.ro

Citește și:

Fiul lui Adrian Iovan, de nerecunoscut! Romanița a publicat imagini surprinzătoare cu el, iar fanii au reacţionat: „Viitorul manechin al României'

Cum arată o zi din viața lui Fuego? Artistul a făcut declarații sincere: „Am un program agitat. Mă trezesc la ora 11-11:30'

Ewan McGregor s-a despărțit de soția sa, după 22 de ani de căsnicie

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete