Dr. Oetker a adus de Paste bunatati si bucurie in Satele Copiilor

Dr. Oetker a adus de Paste  bunatati si bucurie in Satele Copiilor

 

Dr. Oetker, Paste, oua
Zambetele copiilor i-au impresionat pe membrii echipei Dr. Oetker, care au a fost alaturi de comunitate, prin intermediul unei actiuni menite sa aduca speranta in randul copiilor de la Organizatia SOS Satele Copiilor. Bucuria de a darui a desavarsit pregatirile unei sarbatori speciale in familie.

Emotiile au fost mari pentru copiii din satul Bucuresti, care au fost vizitati de iepurasii Dr. Oetker, veniti sa dea o mana de ajutor familiilor din satele SOS in realizarea pregatirilor de Paste.

Pregatirile din familie au respectat traditia romaneasca, iar copiii au invatat, impreuna cu mamele sociale, sa pregateasca masa de Paste, asa cum se cuvine. Cu totii au lucrat intens in gradinita din sat, unde au fost amenajate ateliere de preparare a produselor traditionale.

Micutii au vopsit oua in culori vii, au decorat briose si chiar au facut pasca, impreuna cu mamele lor sociale. Copiii s-au intrecut in maiestrie si imaginatie, din dorinta de a avea cele mai frumoase oua decorate, iar la final cu totii s-au bucurat de cadourile primite de la Dr. Oetker.

Dr. Oetker, Paste, oua

Aceasta actiune reprezinta piatra de temelie a unui parteneriat Dr. Oetker – SOS Satele Copiilor al carui obiectiv fundamental este respectarea dreptului la o viata de familie.

Organizatia SOS Satele Copiilor Romania este membra a SOS Kinderdorf International, una dintre cele mai mari organizatii non-profit din lume. Infiintata in anul 1949 de catre medicul Hermann Gmeiner,
actioneaza in 132 de tari, oferind 1800 de programe si servicii unui numar de peste 1 milion de beneficiari.

SOS Satele Copiilor Romania ocroteste si sprijina astazi, la 20 de ani de la infiintare, peste 1000 de copii care au pierdut sau risca sa piarda ingrijirea familiilor biologice.

Parteneriatul Dr. Oetker - SOS Satele Copiilor
Dr. Oetker
are ca filon principal, adanc sadit in arhitectura Brandului, viziunea unei societati bazate pe principii traditionale, fundamentale. La baza acestei viziuni se afla FAMILIA, ca celula de baza a societatii traditionale, exprimata in comunicare prin sentimentul de BUCURIE DE A FI ACASA, generat de putinta de a oferi celor dragi doar ce este mai bun si de a primi in schimb recunostinta si gratitudinea acestora.

Pornind de la idea ca indiferent de religie, statut social, vremuri sau nationalitate, familia se reuneste mereu in jurul mesei, Dr. Oetker, doreste ca, in virtutea parteneriatului, sa ajute copiii sa se bucure de viata unei familii normale, unita in jurul bunatatilor de pe masa, indiferent de momentul zilei sau de ocazie. Prin programe dedicate promovarii unei vieti normale, lipsite de griji, Dr. Oetker are in atentie sprijinirea proiectelor SOS Satele Copiilor si a celor aproximativ 1000 de beneficiari directi.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri