Dr. Dre este unul dintre cei mai bogați artiști ai hip-hopului. Fiica și nepoții lui sunt fără adăpost

LaTanya Young, fiica cea mare a magnatului muzical Dr. Dre, a dezvăluit că ea și cei patru copii ai ei sunt fără adăpost și nu au primit niciun ban de la tatăl ei milionar, în ciuda strigătelor sale de ajutor.

„Am prieteni care ne mai ajută, dar majoritatea timpului trăiesc în mașina mea' , a declarat femeia în vârstă de 38 de ani, pentru Daily Mail .

Începând din acest an, rapperul, producătorul și antreprenorul muzical are o avere estimată la 820 milioane dolari. Între timp, Young lucrează ca șofer livrator pentru DoorDash și Uber Eats și un depozit, dar spune că banii câștigați sunt suficiente pentru a acoperi chiria în California, unde chiria lunară medie pentru un apartament cu două dormitoare este de aproximativ 55% mai mare decât media națională.

Drept urmare, Young a trăit într-un SUV închiriat, iar cei patru copii ai ei stau cu prietenii.

„Este un SUV care costă 2.300 USD timp de trei săptămâni și am plătit doar o săptămână. Mai devreme sau mai târziu vor lua și mașina ' , a spus ea.

Young, a cărui mamă sa despărțit de dr. Dre când avea doar cinci ani, spune că nu și-a văzut tatăl extrem de bogat de foarte mult timp, nici măcar nu sunt numărul său de telefon mobil. Ea spune că, de când era copil, orice comunicare între ei a trebuit să treacă prin echipa lui.

Young a mai spus că tatăl ei a ajutat-o ​​în trecut plătindu-i chiria și acordându-i o indemnizație, dar această sa încheiat în ianuarie 2020 după ce a vorbit cu presa despre relația lor.

„Avocatul său a spus că tatăl meu nu vrea să mă ajut pentru că am vorbit despre el în prezență' , a spus ea. Situația ei a luat apoi o întorsătură nefavorabilă luna trecută, atunci când a trebuit să se mute din Nevada în California pentru a-și găsi de lucru, proces care a fost extrem de dificil pentru ea.

De când au apărut știrile, rețelele de socializare l-au scos în evidență pe Dr. Dre, internaționale punându-și întrebarea evidentă de ce un bărbat care are o avere de peste 800 de milioane de dolari și-ar lăsa copilului și nepoții pe stradă .

Dintre puțin oameni oameni care îl susțin pe Dr. Dre, analist sportiv Shannon Sharpe a fost probabil cel mai vocal.

„O femeie în vârstă de 38 de ani încearcă să-și rușineze tatăl ei, acuzându-l că nu se ocupă de responsabilități pe care ea le-a creat' , a scris el pe Twitter despre situație.

În ciuda faptului că a avut alte angajamente financiare majore (în iulie, i sa ordonat să plătească fostei sale soții Nicole Young aproape 300.000 de dolari pe lună), se pare că Dr. Dre are suficiente fonduri pentru a-și întrețin fiica și nepoții, însă pur și simplu alege să nu o facă.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete