Două vedete, mamă și fiică, au iubiți de aceeași vârstă

Dacă zvonurile se adeveresc, iar Zoë Kravitz formează un cuplu cu actorul Channing Tatum, atunci va fi o situație interesantă în familia ei. Actualul soț al mamei ei, adică tatăl vitreg al fetei, este de aceeași vârstă cu iubitul ei.

Zoë Kravitz este actriță și, mai nou, și regizor. Are 32 de ani și provine dintr-o familie de artiști cunoscuți. Tatăl este cunoscutul muzician Lenny Kravitz, iar mama, frumoasa actriță Lisa Bonet. Cei doi s-au cunoscut în anii ’90, s-au îndrăgostit nebunește, au avut-o pe Zoë, la finalul lui 1999, însă apoi au decis să se despartă. Suferința a fost mare de ambele părți, însă ambii recunosc că erau foarte tineri. Lipsa de experiență în gestionarea evenimentelor din viața personală i-au făcut pe cei doi să-și dorească o pauză.

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 8

Câțiva ani mai târziu, Lisa Bonet a început o relație cu actorul Jason Momoa, ușor de recunoscut datorită rolului din „Game of Thrones' unde l-a interpretat pe Khal Drogo. În ciuda diferenței de vârstă dintre ei, de 12 ani, acesta și-a asumat rolul de tată vitreg pentru Zoë și de tată natural pentru cele două fete pe care actorii pe au împreună.

În plus, pare să aibă o relație foarte bună și cu fostul soț al Lisei, Lenny Kravitz și petrec timp împreună, cu toată familia.

Zoë Kravitz și Channing Tatum?

Faptul că cei doi ar putea fi împreună a stârnit un val impresionant de curiozitate la adresa lor. Se știe că Zoë Kravitz și Channing Tatum colaborează pentru filmul pe care actrița îl regizează, un thriller. Însă, spun cei care i-au văzut împreună, între cei doi pare să fie ceva mai mult decât o simplă prietenie. În două rânduri, Zoë și Channing Tatum au fost fotografiați în oraș, plimbându-se cu bicicleta actorului.

Dacă zvonurile se adeveresc – s-au pus chiar și pariuri că cei doi vor confirma relația până la sfârșitul lui august – atunci mama și fiica vor avea iubiți din aceeași generație. Jason Momoa are 42 de ani, iar Channing Tatum este cu doar un an mai mic.

Citește și: Cindy Crawford suspină după antrenorul ei de fitness

Foto: Shutterstock/Profimedia/ Instagram

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete