Două cupluri îndrăgite au refuzat participarea la America Express: „Vom vedea la anul”

Nouă perechi de vedete au plecat deja spre „Drumul Aurului' din America Express. Înainte de a se îmbarca, concurenții au făcut câteva declarații. Toți au spus că sunt emoționați pentru ce urmează să se întâmple, dar și pentru cei dragi rămași acasă.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut din mediul on-line și mama ei, Mihaela sunt echipele care vor lupta cu doar 1 euro pe zi să cucerească Drumul Aurului.

Potrivit Impact.ro, alte două cupluri celebre de la noi din țară au primit propunerea de a pleca în Mexic, însă din diferite considerente au fost nevoite să refuze.

„Am primit o ofertă de nerefuzat, să plec cu Adi la Asia Express, dar ne-am gândit bine și am zis nu. Am refuzat din mai multe considerente, plus că nu mi se pare că ni se potrivește, avem o vârstă. Eram plătiți pe sezon, depinde și cât stăteam, ce rating era.

Fiecare alege ce e mai bun pentru el. Nu ne tentează genul ăsta de emisiuni. Alții sunt probabil mai plini de energie', a declarat Anca Serea, potrivit sursei de mai sus.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, de asemenea, au fost ofertați de Antena 1, însă potrivit declarațiilor artistului, o deplasare pe termen lung departe de cele două fetițe ar fi fost mult prea mult atât pentru ei, cât și pentru micuțe. Cu toate acestea, recunoaște că l-ar fi tentat o astfel de aventură.

„Am avut discuții pentru America Express, dar nu le-am dat curs. Problema erau fetele, în primul rând, plus că Gabriela trebuia să plece de la emisiune. Vom vedea la anul, până atunci, nu se pune problema', a mărturisit și Tavi Clonda.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete