Doru Todoruț, planuri mărețe după despărțirea de Irina Baianț

Doru Todoruț și Irina Baianț și-au separat drumurile anul trecut. Despărțirea a fost una dificilă, iar artistul suferă, deși nu o arată, mai ales când își petrece timpul alături de fiicele lui.

Cei doi s-au despărțit la un an după ce Doru Todoruț a cerut-o în căsătorie. Vestea i-a luat prin surprindere pe apropiații acestora, mai ales că ei așteptau să stabilească data când vor merge împreună la altar.

Motivul despărțirii este știut doar de ei doi, dar se pare că ce între ei au fost momente destul de tensionate, potrivit unor surse din anturajul lor.

Cântărețul și-a petrecut sărbătorile de iarnă alături de familie. El a mers împreună cu fetele lui la Timișoara, la casa părintească. Deși timpul petrecut a fost unul de calitate și extrem de benefic pentru fiecare dintre ei, sufletul lui Doru Todoruț a simțit că este incomplet. El s-a despărțit de logodnica sa, însă și-a făcut planuri pentru următoarea perioadă care promit mai multă liniște, concentrare și o viață normală.

„La miezul nopții nu mi-am pus nici bani în buzunar, vâsc n-am găsit, dorințe nu mi-am pus. Dar am obiective de atins, multe, când se întâmplă, se întâmplă, nu vreau să forțez Universul, că nici el nu mă forțează pe mine. Îmi doresc să îmi găsesc o liniște interioară, să se reia evenimentele, să intrăm în viața care ne aparținea până anul trecut', a spus cântărețul la Antena Stars.

Imediat după sărbători, artistul și-a rezervat timp și pentru el. Alături de un bun prieten, cei doi au plecat la munte pentru a se relaxa și pentru a se bucura de zăpadă.

„Pe data de 2 ianuarie am lăsat fetele acasă și eu am plecat în Poiana Brașov cu un bun prieten. Doar noi doi, se zice. Distracții, poze, dat cu placa și uite așa am petrecut câteva zile foarte interesante', a mai declarat Doru.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete