Dorian Popa vrea să construiască blocuri în București, după ce a ridicat un cartier de vile în Domnești: „Sunt curios cât costă metrul pătrat”

După ce a construit un cartier de vile în Domnești, în apropiere de București, Dorian Popa anunță că se gândește la o afacere și mai măreață: construcția unui cartier de blocuri în București.

Într-un vlog pe Youtube, cântărețul a anunțat deja că a început să se intereseze pentru a cumpăra un teren în Prelungirea Ghencea. Dorian Popa și-a dorit neapărat să afle cât costă acesta, așa că a sunat proprietarul.

„Am luat un număr de pe Prelungirea Ghencea, de la un teren de 10.000 mp. Sunt curios cât e m² și, dacă tot suntem în vlog, să aflăm și noi cu voi, și voi cu noi', a anunțat el.

„Alo, sărut mâna! Aveți numărul pe un anunț cu un teren de vânzare 10.000 m² pe Prelungirea Ghencea. Ce preț are m², evident, la toată suprafața. 2 milioane jumătate. Bine, mulțumesc!', a vorbit el la telefon cu proprietarul terenului.

Ulterior, cântărețul a zis că e interesat pentru a construi un cartier de blocuri. „Trebuie să recunosc că ieri, când vorbeam în mașină de teren, am zis că e 230 m², deci am fost pe aproape. Eu zic că la ce se întâmplă în ziua de azi pe piață, dacă te duci cu 2 milioane deja discuți bine, unii dintre noi, mai afaceriști decât mine, ar spune chiar 1 milion jumătate. În fine, ne gândim, pe viitor și la un cartier de bloculețe Hâtz Residence, de ce nu? Așa trebuie să tatonăm, încă de când pare un vis irealizabil.', a spus Dorian Popa în vlogul său, conform spynews.ro.

dorian-popa-imobiliare-bloc-3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

A construit un cartier de vile la Domnești

Dorian Popa construiește de zor la complexul său rezidențial aflat în zona Domnești din Capitală. Totuși, prețul pe care îl cere Dorian Popa pentru casele sale nu este deloc mic: circa 200.000 de euro va trebui să plătească cineva care vrea să locuiască aici, scrie Fanatik.

„Aștept ziua în care toate aceste investiții se vor întoarce. Cât de frumoasă o să fie ziua aia. În domeniu ăsta nu e deloc ușor să investești, dar este frumos, este al naibii de recompensant, dar este extrem de greu.

Greu pentru că bagi, bagi, bagi, mai ales când lucrezi în stilul în care lucrăm noi. Este foarte greu pentru că investiția este colosală. Am trecut cu brio de investiție… peste 500.000 de euro’, a dezvăluit Dorian Popa pe pagina sa de Youtube.

Între timp, Dorian Popa a reușit să mai vândă din vile, pe toate șase va câștiga 1.200.000 de euro. Urmează să ridice alte șase case.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete