Dorian Popa a venit cu mama sa la emisiunea „Chefi la cuțite”: „Una este să fii în bucătăria ta și să nu te vadă nimeni, alta să fii presat de timp”

Chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu vor avea parte de multe surprize în ediția din această seară. Ca de obicei, etapa jurizărilor pe nevăzute le va da juraților ocazia să ghicească ce personaj s-ar putea ascunde în spatele farfuriilor din fața lor, dar nici pentru o secundă nu se vor gândi că Dorian Popa și mama sa vor sta în spatele unui preparat inedit.

Din „Asia Express', cei doi au ajunse la „Chefi la cuțite', cu dorința de a-și dovedi talentul și la bancul de lucru, iar telespectatorii vor putea afla dacă echipa „Popa-Hopa', așa cum își spun ei, este la fel de competitivă și în bucătărie.

,,Experiența din bucătăria <> a fost la fel de frumoasă ca cea din Asia. Ne gândeam că va fi un moment distractiv și că ne vom juca împreună fix ca în bucătăria noastră, numai că atmosfera la de bancul de lucru poate fi la fel de tensionată ca într-o cursă. A fost o presiune uriașă, dat faptului că totul era contratimp, fix ca misiunile pe care le-am avut de îndeplinit în Asia, iar timpul…foarte scurt. Dar ne-am mobilizat, ne-am simțit excelent și le mulțumim celor trei chefi care au jurizat o farfurie cu un plating… special. Despre ce este vorba, și dacă am luat sau nu cuțitele, veți vedea disearã!', a declarat Dorian Popa.

Dorian Popa a venit cu mama sa la emisiunea „Chefi la cuțite'

Și mama sa a tratat cu același entuziasm această provocare culinară:

Pot să spun că am avut mari emoții. Una este să fii în bucătăria ta și să nu te vadă nimeni, alta să fii presat de timp,' a mărturisit mama cântărețului.

Și pentru că cel de-al cincelea sezon al emisiunii este construit în jurul poveștilor trăite de concurenții, cei doi vor vorbi în exclusivitate cu cei trei jurați despre cea mai dură aventură la care au luat parte împreună. Pentru amândoi, ,,Asia Express' a fost un proiect unic, ce i-a provocat zi de zi să își testeze limitele și să iasă din zona de confort. Tocmai de aceea, cei doi au acceptat provocarea ,,Chefi la cuțite', convinși fiind de faptul că pot face o figură bună și într-un show culinar, din moment ce au reușit să supraviețuiască maratonului Asiatic, cu doar 1 Euro pe zi:

,,Mi-a zis să mă pregătesc, pentru că mergem să le gătim chefilor! Ce nu fac eu pentru Dorian?!', a declarat mama lui Dorian.

Cei doi le vor împărtăși juraților Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu cele mai inedite detalii din experiența pe care au trăit-o și vor vorbi despre ,,deliciile' asiaticilor pe care au fost nevoiți să le mănânce, sau chiar să le gătească. Balutul, oul fertilizat cu un embrion aproape dezvoltat în interior care i-a făcut pe chefi să iasă din platou sau carnea de șarpe pe grill au fost doar două dintre preparatele bizare încercate la ,,Asia Express'.

Cu ce farfurie îi vor impresiona cei doi pe jurați și ce ingrediente speciale vor include aceștia în rețeta lor, telespectatorii vor vedea în această seară.

Pentru a vedea mai multe imagini cu cei doi, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Antena 1

Citește și:

Dorian Popa, mărturisire neașteptată despre relația cu iubita lui: „Îmi doresc copii, dar mi-e frică'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete