Dorian Popa și-a luat Lamborghini de 300.000 de euro: „Așteptarea a fost grea. Mi-au dat și lacrimile”

Dorian Popa, care e cântăreț, actor, antreprenor, influencer, și-a cumpărat o mașină marca Lamborghini în valoare de 300.000 de euro. Cântărețul a mers chiar la fabrica din Italia să își ridice mașina, care are peste 600 de cai putere.

Artistul a fost întâmpinat chiar de o română, care lucrează la firma Lamborghini în Italia. Ulterior, mai mulți reprezentați i-au prezentat lui Dorian Popa fabrica, iar, la final, mașina. Artistul s-a emoționat când a văzut bolidul negru.

„Mi-au dat și lacrimile. Sunt ca un copil', a exclamat Dorian Popa. „Sunt genul de om care își găsește fericirea și în mașini. Acest cadou mi l-am făcut de 1 iunie, de Ziua Copiilor. Așteptarea a fost grea. Am avut un buget de 200.000 de euro, însă oriunde mă uitam, depășeam bugetul.

Eu aveam în plan să investesc în complexul rezidențial, nu în mașini, să dau 300.000 de euro pe o mașină. Huracanul meu este extra full option, cu excepția fibrei de carbon, care oricum nu îmi place', a mai explicat cântărețul în vlogul lui postat pe Youtube.

Dorian Popa și-a luat Lamborghini de 300.000 de euroSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

El a fost răsfățat cu șampanie și cu o serie de cadouri speciale: un kit de îngrijire a mașinii, un ghiozdan Lamborghini, o sticlă de șampanie și un tablou cu cântărețul în mai multe ipostaze lângă noul său bolid, scrie gsp.ro.

În vara lui 2022 și-a comandat mașina

„Azi dăm avansul Lamborghiniului. A venit Poliţia cu Porsche. Încă nu îmi vine să cred! Nu trebuie să modific nicio limită pentru a putea achita cei 20.000 de euro.

Ştiam că nu o să regret această alegere. Mulţi mi-au zis: «Domnule, aştepţi şapte luni, dar pentru câţiva kilometri poţi să ţi-o iei acum». E un întreg proces, o chestie frumoasă prin care cred că de la 150.000 de euro în sus ar trebui să treci. Că dacă nu treci, care mai e fun-ul (distracţia).

Ia uite cum o să fac eu în Domneşti! În Domneşti, cu căruţa asta o să mă vezi pe mine! Cine credea?! Încă nu-mi vine să cred. Doamne, îți mulțumim. Nu m-am urcat niciodată într-una din asta cabrio. Toţi mi-au spus. Cum o să încapi? Încap foarte şmecher! Sunt ditamai ursul de 1,86 m şi 95 kg. Mi se pare că stau foarte bine. Ştiţi care e cel mai greu sentiment care mă încearcă acum? Cele şapte luni sau câte ore, secunde o să mai fie până atunci. Inima mea cum o să facă faţă până atunci', a declarat Dorian Popa, într-un vlog de pe YouTube, anul trecut.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete