Dorian Popa, o nouă afacere chiar în zona în care locuiește: „Au fost 70.000 de euro”

Dorian Popa este unul dintre cele mai active persoane publice din România. Acesta pare că face bani din piatră seacă și este de neoprit. Merge la cântări, dar investește și în afacerea cu imobiliare foarte mulți bani. Recent, cântărețul a mărturisit că a investit o sumă foarte mare de bani într-o nouă afacere.

Dorian Popa este o persoană extrem de transparentă și le dezvăluie fanilor săi din mediul online care sunt planurile de afaceri pe care care le și pune în practică. A uimit întreaga țară cu investițiile sale în mașini scumpe, dar și în cartierul pe care l-a construit de la zero, iar acum se pregătește să-și deschidă o șaormerie. Unde? În Domnești, evident, acolo unde locuiește.

„Eu o să deschid șaormeria mea, în Domnești. Au fost 70.000 de euro cu totul, șaormeria va veni cu carne, cartofi, sosuri, condimente la pachet în acești bani. Eu voi angaja oamenii care o prepară.

Momentan sunt imaginea unei alte șaormerii. O să lansez vineri șaorma Hâtz, prima șaorma aurie din România, va fi o surpriză. Voi împărți de data aceasta șaorma gratis în Rahova, la Pucheni. Încerc să fac cât mai multe.', a dezvăluit Dorian Popa pentru impact.ro.

Activitatea artistică și cea antreprenorială nu sunt singurele surse de venituri. În urmă cu ceva timp, influencerul și-a renovat garsoniera în care a locuit un timp, iar apoi a închiriat-o în regim hotelier.

„Au venit deja 15 clienți, fraților. (…) Este muncă serioasă și legală. Până acum, prin intermediul Booking, garsoniera a realizat nici mai mult, nici mai puțin de 2.500 de euro într-o lună și un pic de subînchiriere sau închiriere în regim hotelier. Se pare că al nostru calcul de a nu o da în chirie lunară a fost extrem de reușit, de bun augur', a spus el pe Youtube, chiar din garsoniera sa.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete