Dorian Popa, intervenții estetice de peste 50.000 de euro: „Prefer să previn în loc să…”

Dorian Popa este un cântăreț care s-a remarcat prin aparițiile sale televizate, dar și cele din social media. Artistul s-a lansat într-un serial pentru adolescenți, iar acum activitatea sa este extrem de variată. Cântă, face vlogguri, joacă în filme și investește în imobiliare.

Dorian Popa este unul dintre vedetele cărora le place să arate foarte bine și să se îngrijească atât fizic, cât și spiritual. Are grijă de sănătatea sa făcând sport, iar cât despre aspectul fizic, acesta a apelat la numeroase intervenții estetice.

Cântărețul și-a făcut implant de păr, de barbă, și-a pus fațete dentare, și-a remodelat nasul. Lista continuă cu acid hialuronic în buze și botox în frunte. Implantul de păr l-a făcut în două reprize, prima oară intervenția a durat șapte ore și a doua, patru ore.

„Intervenția a durat 4 ore. Prefer să previn în loc să ajung în situația în care să repar. Am umplut un pic tâmplele și mi-am făcut conturul mult dorit încă de mic… o frunte din aia dreaptă ca să pot să port părul scurt și să arate senzațional', a spus Dorian Popa pe InstaStory!

Dorian-PopaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 1

În urmă cu cinci ani, cântărețul și-a pus fațete dentare. De-a lungul timpului, acestea s-au deteriorat, motiv pentru care la sfârșitul anului trecut a trecut din nou pragul medicului dentist pentru a-și pune altele. De asemenea, în toamna anului trecut, Dorian Popa a suferit a trecut printr-o operație de deviație de sept.

„Am făcut duș doar până la gât, nasul este bine și el, am dormit un pic mai greu, e drept, din cauza faptului că am respirat pe gură (…). E un pic mai greu cu înghițitul, dar eu zic că ăsta a fost greul! Mâine scoatem tuburile', declara el fanilor în luna septembrie.

Toate aceste intervenții sunt foarte costisitoare, suma ajungând chiar la 50.000 de euro. Nu se cunosc detalii, însă multe dintre ele pot fi realizate în sistem barter, scrie click.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete