Donna Medical Center – o clinica dedicata femeilor

Donna Medical Center – o clinica dedicata femeilor

Centrul ofera o solutie integrata de servicii de sanatate: de la depistare precoce, diagnostic, analize de laborator, pana la urmarire post-terapeutica si sedinte de consiliere psihologica. Acestea, alaturi de expertiza medicilor si aparatura de ultima generatie, ofera posibilitatea evaluarii rapide a afectiunilor maligne si benigne mamare, ginecologice si endocrinologice intr-un singur loc.

Donna Medical Center - o clinica dedicata femeilorCentrul cuprinde 7 cabinete si ofera urmatoarele servicii medicale:

  • consultatii de specialitate (ginecologie, endocrinologie, oncologie, chirurgie, medicina interna, homeopatie, psihologie);
  • explorari imagistice (ecografie, sonoelastografie, mamografie);
  • analize de laborator;
  • punctii mamare.

Donna Medical Center este localizat in cladirea ILION din Str. Traian nr. 234, et.1, sect. 2, Bucuresti si functioneaza de luni pana vineri, intre orele 9.00 – 20.00. Consultatiile se fac pe baza de programare online (www.donna-medicalcenter.ro) sau la tel. 021-2523232, 021-2523233, 0374080008.

Donna Medical Center are in dotare un ecograf de ultima generatie, cu cea mai noua si performanta tehnica de sonoelastografie pentru parti moi (sani, tiroida) din tara. Sonoelastografia este utilizata pentru diferentierea tumorilor benigne de cele maligne (mamare si tiroidiene).
Cifre:

  • Cancerul mamar este cel mai frecvent cancer la femei in Europa (26% din toate cancerele) si este cancerul cu cea mai mare mortalitate la femei pe tot globul.
  • In 2008, au fost 450 322 cazuri de cancer mamar in Europa.
  • Se estimeaza ca o femeie din noua va fi afectata de cancer mamar de-a lungul vietii.
  • Introducerea mamografiei ca metoda de screening pentru cancerul mamar a redus mortalitatea prin cancer mamar cu 30%.
  • Cancerul de col uterin este al doilea ca frecventa la femei.

Campanie de reduceri de 50% in luna octombrie
Luna octombrie este luna luptei impotriva cancerului de san. De aceea Donna Medical Center anunta o campanie de educare a femeilor cu privire la cancerul mamar si reduceri de 50% pentru ecografii mamare si examinari clinice ale sanilor. Programarile se fac pentru toate zilele de miercuri din luna octombrie, la numerele de telefon: 021-2523232, 021-2523233, 0374080008.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Sanatate